Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Bonobo i Totally Enormous Extinct Dinosaurs najavljuju suradnju

“Heartbreak” će biti debitantsko izdanje na Bonobovom labelu Outlier

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 28 September 2020
Bonobo i Totally Enormous Extinct Dinosaurs najavljuju suradnju

Bonobo i Totally Enormous Extinct Dinosaurs udružili su se za “Heartbreak”, novo 12" izdanje koji će biti objavljeno 13. studenog na novom Bonobovom labelu Outlier.
Upravo je objavljen i video za “Heartbreak” redatelja Toma Andrewa, koji je inspiriran britanskim raveom 90-ih. Sama pjesma oda je njujorškoj disco sceni, a sadrži i sample Christine Wiltshire “I can’t take the heartbreak” iz disco himne iz '83., “Weekend”, projekta Class Action.
Na 12” vinilu naći će se poruke koje je napisao Tim Lawrence, autor knjige “Love Saves The Day: A History of American Dance Music Culture 1970-1979”, u kojem govori o povijesti, evoluciji i utjecaju “Weekenda” na elektroničku glazbu.

TEED, odnosno Orlando Higginbottom, o izdanju je rekao: “Sad više nego ikad prije čini se važnim objavljivati plesnu glazbu, svjesno priznavajući njezinu bogatu povijesti”.

Outlier je Bonobov label koji je počeo kao serija evenata pokrenutih u klubu Output u New Yorku. Label je namijenjen “odražavanju moje klupske strane”, kaže Bonobo.

Pogledajte video za “Heartbreak” u nastavku a ovdje naručite vinil.

Loading...
Loading...