Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Bonobo najavio novi album, zvat će se 'Fragments'

To mu je prvi album nakon četiri godine a uskoro ide i na svjetsku turneju

  • Mixmag I Foto: GRANT SPANIER
  • 7 October 2021
Bonobo najavio novi album, zvat će se 'Fragments'

Bonobo se vratio nakon četiri godine s novim albumom s 12 pjesama, 'Fragments'. Producent rođen u Brightonu zadnji je album, 'Migration', objavio 2017. godine a ovaj novi izaći će na Ninja Tuneu 14. siječnja. Uz najavu albuma stiže i vijest o svjetskoj turneji u sklopu koje će Bonobo nastupati na čak 40 lokacija.

'Rosewood', uvodna pjesma s novog albuma, upravo je objavljena. Novi singl prati video autora Neila Kruga, koji je također zaslužan i za artwork i cover albuma ‘Fragments’ i ‘Migration’.

Bonobo - pravog imena Simon Green - na novom se albumu udružio s umjetnicima kao što su Joji, Jordan Rakei, Jamila Woods i Kadhja Bonet “Znao sam da imam glavnu stvar, znao sam kako će sve to zvučati", rekao je Green o novom projektu nakon što je s kanadskom pjevačicom Jamilom Woods napravio stvar “Tides”. Za album kaže da je introspektivan i da odražava njegovo vrijeme koje je proveo sam tijekom lockdowna: “Ponovno sam se sjetio koliko volim gužvu i kretanje te ljude koji se međusobno povezuju”, rekao je Green.

Od veljače do kraja ožujka Bonobo će imati 22 koncerta u SAD-u i Kanadi a sljedeći mjesec ga očekuju nastupi u Europi. Bonobova svjetska turneja uključuje i tri londonska datuma u Royal Albert Hallu, kao i koncerte u Manchesteru, Brightonu, Birminghamu, Leedsu i Nottinghamu ali i u Njemačkoj, Austriji i Nizozemskoj. Ako vas zanimaju ostali datumi i lokacije turneje, provjerite OVDJE.

U nastavku pogledajte popis pjesama na albumu 'Fragments', naručite ga OVDJE te pogledajte video za singl “Rosewood”.

Popis pjesama:

1. Polyghost (feat. Miguel Atwood-Ferguson)
2. Shadows (feat. Jordan Rakei)
3. Rosewood
4. Otomo (feat. O’Flynn)
5. Tides (feat. Jamila Woods)
6. Elysian
7. Closer
8. Age of Phase
9. From You (feat. Joji)
10. Counterpart
11. Sapien
12. Day by Day (feat. Kadhja Bonet)

Load the next article
Loading...
Loading...