Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Calvin Harris debitira na Defectedu

Riječ je o singlu “Live Without Your Love”, suradnji sa Steveom Lacyjem

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 19 June 2020
Calvin Harris debitira na Defectedu

Calvin Harris i Steve Lacy udružili su se za potrebe novog singla “Live Without Your Love” koji će objaviti 16.7. na Defected/Columbia.

Osim suradnje s Lacyjem, inače članom Interneta, ovaj singl predstavlja prekretnicu u karijeri škotskog artista nagrađenog Grammyjem - naime, s 15 godina je prvi put poslao svoje demo snimke u Defected.

Press release ovog izdanja uključuje i dva ohrabrujuća pisma u kojima odbijaju njegova izdanja, a koja je Calvinu Harrisu poslao šef izdavačke kuće Simon Dunmore. Prvi kaže: “Šaljem natrag tvoj CD, ali volio bih da znaš kako je puno bolji od mnogih demo snimaka koje redovno primamo.” A u drugom piše: “Vjeruj u sebe. Siguran sam da ćemo nešto raditi zajedno.”

Harris i Dunmore kasnije su sprijateljili nakon upoznavanja tijekom izlaska u Pacha Ibizi, a sada je očito došlo vrijeme i za debi izdanje za Defected o čemu Simon kaže: “Čuo sam “Live Without Your Love”, javio sam se Calvinu i kroz razgovor smo zaključili da se trebamo spojiti. Ja sam inače tip za dugotrajne veze a činjenica da se Calvin sjeća naše prve prepiske toliko mi govori i jasno pokazuje da su prvi dojmovi - pravi dojmovi.

Izdanje možete naručiti - ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...