Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Otkriven prvi line up 20. izdanja Caprices Festivala

Na snježnoj planinskoj lokaciji Crans-Montana u Švicarskoj nastupaju Jamie XX, Jeff Mills, Fatboy Slim, Richie Hawtin, Sven Väth, Black Coffee, Seth Troxler i mnogi drugi

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 17 December 2022
Otkriven prvi line up 20. izdanja Caprices Festivala

Iako se tek opraštamo od ove 2022. godine, nije loše već raditi party planove za 2023. Zato najavljujemo prvi line up 20. izdanja Caprices Festivala koji se održava tijekom dva vikenda u travnju na snježnoj planinskoj lokaciji Crans-Montana u Švicarskoj. Među imenima koja su otkrivena u ovoj prvoj fazi nalaze se Jamie XX, Jeff Mills, Zip, Ricardo Villalobos, Sonja Moonear, Fatboy Slim, Richie Hawtin, Sven Väth, Magda, ARTBAT, Adriatique, Blond:ish, Black Coffee, Cobblestone Jazz (uživo), Arapu, Gescu, Seth Troxler, Luciano, Loco Dice, Raresh, DJ Tennis i drugi.

Caprices Festival najpoznatiji je festival na planinskim vrhovima u Europi, a 2023. slavi svoje 20. izdanje kroz dva nezaobilazna vikenda u prekrasnom švicarskom ljetovalištu Crans-Montana. Bit će potpuno novih pozornica, prepoznatljive sofisticirane produkcije, gostiju iznenađenja, beskrajne zimske sportske zabave i live i DJ nastupa brojnih zvijezda elektroničke glazbe tijekom dva vikenda od 7. do 9. travnja te od 14. do 16. travnja.

Tijekom posljednja dva desetljeća, Caprices je vratio Crans-Montanu na kartu. Nekad je to skijalište bilo iznimno popularno 70-ih i 80-ih, ali je ispalo iz mode sve dok ga Caprices nije predstavio novoj generaciji. U to vrijeme festival je rastao i razvio se kako bi postao jedan od vodećih svjetskih underground događaja s ne samo vrhunskom glazbom, već i beskrajnim dnevnim avanturama u Alpama i iskustvima koja obogaćuju tijelo i dušu. Postoji mnogo stvari koje izdvajaju Caprices, od prekrasnih panoramskih pogleda na Alpe do vrhunske audio-vizualne tehnologije, luksuznih gastronomskih iskustava, eko-muzeja, planinskih aktivnosti, do brojnih spa i wellness centara. Za ovisnike o adrenalinu tu je 140 km staza za skijanje i snowboarding, snježni park sljedeće razine, sanjkanje haskija i još mnogo toga.

Za ovo posebno obljetničko izdanje bit će pet pozornica podijeljenih na dan i noć, dvije danju i tri noću. Svaka pozornica ima svoju jedinstvenu temu s fantastično realiziranom produkcijom i dodanim elementima kao što su plesači, glumci, audiovizualni elementi i umjetničke instalacije koje oživljavaju cijelo čarobno iskustvo.

Danju je svjetski poznata Modernity Stage, kultni staklenik na 2200 m uz švicarske Alpe koji će ugostiti velika imena DJ-a za neke nezaboravne glazbene uspomene. The Club Stage je pak betonska pozornica spojena na Modernity pozornicu sa staklenim zidom koji gleda na Alpe i uz zvučnu pratnju nekih svježih talenata iz cijelog svijeta. Noću oživljava The Moon Stage. Sastavni je dio festivala Caprices od ranih godina i ima poznatu vrhunsku audiovizualnu produkciju koja dodaje dodatnu dimenziju svakom pojedinom setu. Zatim dolazi Forest Stage, šumska pozornica s kapacitetom od 2000 koja će zabavitelje odvesti duboko u alpske šume. Posljednje, ali ne i najmanje važno, je Dome Stage s još jednim audiovizualnim iskustvom visoke razine i otmjenim underground zvukom.

Ove godine Weekend One (7.- 9. travnja) uključuje nastupe sljedećih imena: Jamie XX, Fatboy Slim, Black Coffee, Artbat, Monolink (uživo), Adriatique, DJ Tennis, Blond:ish, Who Made Who (uživo), 8Kays, Amine K, Brina Knauss, Fiona Kraft, Layla Benitez, Magda, Modal Tune (Guti b2b Sarkisi uživo), Themba i Yokoo.

Weekend Two (14. - 16. travnja) donosi imena kto što su Jeff Mills, Loco Dice b2b Seth Troxler, Zip, Luciano b2b Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, Sven Väth, Arapu b2b Gescu, Archie Hamilton, Cobblestone Jazz (live), Djerry C, East End Dubs, Janeret, Manda Moor, Miroloja, O.Bee b2b Tomas Station, Raresh, Sonja Moonear plus specijalni gost kojeg će tek otkriti.

Sve detalje o festival i ulaznicama potražite OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...