Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Carl Cox se vraća na Ibizu, kao rezident u klubu DC10

“Konačno ću se vratiti na otok”

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 14 April 2022
Carl Cox se vraća na Ibizu, kao rezident u klubu DC10

Carl Cox će se ovog ljeta vratiti na Ibizu, s potpuno novom rezidencijom u DC-10! Cox je objavio vijest na Twitteru: “Ibiza... zadovoljstvo mi je najaviti da se ovog ljeta konačno vraćam na otok sa svojom rezidencijom; dovodim #CarlCoxInvites u crkvu, naš DC-10 i to na 8 tjedana!!! Utorkom... Idemo opet. Oh yess!!” Rezidencija će ići svaki utorak, od 5. srpnja do 23. kolovoza.

Veteran Ibize prenosio je svoje zabave uživo iz legendarnog noćnog kluba Space 15 godina, a posljednja sezona (nazvana: 'The Final Chapter') održavala se utorkom tijekom ljeta 2016.

Pročitajte i ovo: Dok sam DJ-irao, vidio sam ljude kako umiru ispred mene

Nakon toga, Cox je dobio rezidenciju u Privilege Ibizi, a Mixmag je razgovarao s različitim ljudima koji su bili na njegovom 10-satnom raveu u klubu 2017. godine. Tako nam je jedan od rejvera na Coxovoj večeri u Privilegeu rekao: “Išao sam na Space Closing prošle godine i to je bila najbolja noć u mom životu. Ostali smo do kraja gledati Carla Coxa i Nica Fanciullija kako vrte back2back.” Drugi partijaneri su nam rekli: “Godinama smo dolazili na Ibizu vidjeti Carla kako nastupa u Spaceu i svi smo bili pomalo užasnuti što je sve gotovo. Iskreno, nismo ni znali hoće li opet svirati na Ibizi. No, čim smo čuli da vrti u Privilegeu, rezervirali smo letove i smještaj i evo nas!”

Ako planirate na Ibizu ovo ljeto, karte za Coxa u DC-10 nabavite OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...