Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Christian Craken, Umek i Mihai Popoviciu na otvorenju nove sezone Future Scope partyja

Rezervirajte 28. rujna!

  • Mixmag Adria/Promo
  • 12 September 2024
Christian Craken, Umek i Mihai Popoviciu na otvorenju nove sezone Future Scope partyja

Future Scope svoju jesensku sezonu otvara 28. rujna na dva plesna podija uz čak tri headlinera. Nakon bogate zimske, proljetne i ljetne sezone, Future Scope će u velikoj dvorani zagrebačkog kluba Boogaloo ugostiti Umeka, Christiana Crakena i Mihaia Popoviciua.

Umek iza sebe ima 30 godina iskustva na glazbenoj sceni, a posebno se može pohvaliti gigom na čuvenom Burning Manu. Tik nakon što završi turneju po SAD-u doći će u Boogaloo i još jednom pokazati svoju strast koju i dalje dijeli sa publikom. Suosnivač je i Viberatea, platforme koja se bavi analizama koje pomažu nezavisnim izvođačima da prošire svoju publiku.

Nakon partyja u Dubrovniku, u Zagrebu nam se pridružuje i impresivni Christian Craken koji je već odavno osvojio hrvatsku, ali i širu publiku. Njegova vanserijska produkcija može se čuti u njegovim setovima, ali i na labelu PHOBIA koji je nastao za sve ljubitelje techna i minimala.

Kao finalna imena Main Floora stižu i rezidenti Shipe te DJ Jock koji će odsvirati solo setove i upotpuniti glazbeni opus headlinera.

Na 2nd Floor stiže jedan od najinovativnijih producenata istočne Europe, Mihai Popoviciu koji će nas ponovo prodrmati uz svoje hipnotičke selekcije. Uz njega, plesni podij će se prepustiti i ritmovima regionalnih snaga, Une Andree te Elene Mikac.

Ulaznice za party nabavite OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...