Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Nezaobilazan festival za ljubitelje elektronske glazbe dolazi u centar svijeta

Upoznajte Crazy Island Festival, jedinstveno događanje koje će se održati ovog ljeta u Ludbregu

  • Mixmag Adria I Foto: Crazy Island Press
  • 10 June 2020
Nezaobilazan festival za ljubitelje elektronske glazbe dolazi u centar svijeta

Crazy Island Festival, novo lice kulture u Hrvatskoj, dolazi u grad koji je u centru svijeta. Festival će se održati 7. i 8. kolovoza na Otoku Mladosti, idealnom mjestu za sve ljubitelje plesanja i zabave.

“Drago nam je što ćemo ljubitelje elektronske glazbe moći upoznati s našim snom – najluđim festivalom na sjeveru Hrvatske! Lokacija na kojoj smo odlučili održati festival je na doslovnom otoku. Ta zelena i prirodna idila će posjetiteljima biti pravo opuštanje uz glazbu koju vole”, rekli su organizatori.

U dvodnevnoj oazi ludila, publiku će zabavljati jedni od najboljih DJ-eva iz regije, od kojih su brojni i izgradili i svjetsku karijeru. Od sve skupa dvadesetak izvođača koji ove godine dolaze na Crazy Island Festival, u oko upadaju imena već poznatih umjetnika elektronske glazbe. Lorenzo, Lukas Innemann, Timo G i Noel Holler, ali i svjetski poznati Plastik Funk rasplamsat će svakog koji se pronađe u centru ludila.

Sama ideja festivala nakon ovakvog početka godine je skoro pa nečuvena, ali ideja da netko radi svoj prvi festival u ovoj godini je još nezamisliva i iznimno hrabra. Unatoč svim nedaćama koje su obilježile ovu godinu, Crazy Island Festival dokazao je svoju ustrajnost i nepokolebljivost.

Festival ide i dalje te su organizatori uvjereni da će njihovo ludilo preći i na publiku: “Nismo dozvolili da nas neprilike uspore. Krenuli smo još jače i potrudili smo se da naši posjetitelji ne uživaju samo u izvođačima i lokaciji, već i u najnaprednijima svjetlosnim efektima, izvrsnim popratnim sadržajima te da dožive nešto što će nadmašiti sva njihova očekivanja”, osvrnuli su se organizatori. Zasigurno vrijedi vidjeti i osjetiti kakvo je to novo ludilo u nastajanju. Osigurajte si slobdno vrijeme na početku kolovoza i dođite na Otok Mladosti u Ludbregu gdje će Crazy Island Festival organizirati nesvakidašnji događaj.

Early Bird ulaznice za festival su u limitiranom kapacitetu. Možete ih osigurati na stranicama festivala, preko sustava Eventim ili na svim Eventimovim prodajnim mjestima.

Vidimo se u ludilu!

Load the next article
Loading...
Loading...