Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Dallerium predstavili novi singl objavljen za njemačku etiketu Selected.

Poslušajte "Still Love U"

  • Mixmag Adria I Foto: Dallerium Facebook
  • 24 November 2019
Dallerium predstavili novi singl objavljen za njemačku etiketu Selected.

Hrvatski house-duo Dallerium početkom studenog je predstavio novo izdanje - future-house stvar "Still Love U", objavljenu za njemački label Selected.

Kako sami kažu, inspiracija za novu pjesmu došla je prije dva mjeseca, po primitku MKDN vokalne dionice: "Pjesmu smo probali složiti na sto načina, ali nikako nismo mogli dobiti nešto što bi imalo emociju, tako da smo skoro odustali. Nakon nekoliko tjedana odlučili smo ponovno otvoriti ovaj projekt, jer smo osjećali da od tog vokala možemo izvući nešto jako dobro, složili smo akorde, koji su savršeno pasali uz vokal, a ostalo je sve došlo samo od sebe."

Uz objavu ovog novog izdanja, Dallerium najavljuju i kako će u 2020. godinu krenuti s izdanjem na kojem su radili godinu dana; bit će to suradnja s Kaleenom Zanders i Alyxom Anderom te će izaći na britanskom labelu Perfect Havoc. Prema njihovoj najavi, ta pjesma je prerada starog hita Jennifer Hudson - "Spotlight" te će biti objavljena krajem siječnja sljedeće godine. "Uz to, imamo još četiri nova izdaja, koja će uskoro biti objavljena", zaključuju.

Dallerium čine Dino Travaš i Tomislav Zovko, dvojica zagrebačkih DJ-eva i producenata, s nekolicinom izdanja objavljenih na raznim svjetskim etiketama, među kojima su Future House Music, Selected., Uprise Music... Njihov najuspješniji singl do sada je "Need U", koji im je donio support raznih DJ imena, dok su sa "Still Love You" svojevremeno dosegnuli 41. mjesto Beatport Future House Top 100 charta.

Load the next article
Loading...
Loading...