Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Damir Ludvig i Everbeatz predstavljaju novi zvuk

“Instant Algebra” je novo izdanje etikete ZEN DNA

  • Mixmag Adria
  • 3 June 2019
Damir Ludvig i Everbeatz predstavljaju novi zvuk

U posljednjih nekoliko godina Damir Ludvig i Aleksandar “Everbeatz“ Jovanović, udruživali su snage na brojnim projektima, no najnovije izdanje za minhensku etiketu ZEN DNA, predstavlja iskorak u njihovom pristupu produkciji. Osamnaest minuta zvučnog zapisa koji čine “Instant Algebra”, "Deeper Dozen" i "Dubby Dozen", avangardni su downtempo koji spaja utjecaje dub, chill-step, Lo-Fi i ambient glazbe.

Iako su obojica rođeni u Zagrebu, Ludvig i Jovanović su prijatelji iz djetinjstva koje je život rastavio u tinejdžerskim godinama. Zahvaljujući Internetu i društvenim mrežama, ponovno su uspostavili kontakt i ustanovili da je njihova zajednička strast prema suvremenoj glazbi, koja ih je povezivala kao klince, još jača nego ikad prije. Ne samo da su individualno ostvarili značajan napredak u audio produkciji, već su razvili karijere u smjerovima koji se međusobno nadopunjuju.

Inspirirani nuspojavama urbanog života, Damir i Aleksandar su demonstrirali raznolikost svog opusa i predstaviti futurističke zvučne pejzaže ne obazirući se na trenutne trendove i zahtjeve tržišta, fokusirajući se isključivo na vlastitu viziju iskrene umjetnosti.

Load the next article
Loading...
Loading...