Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Dana Ruh i PEZNT ovaj petak na Gardence Open Airu

Riječ je o novom butik serijalu, konceptu s dva stagea i dva različita programa čije je prvo izdanje na frankopanskom Kaštelu Grobnik

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 24 June 2020
Dana Ruh i PEZNT ovaj petak na Gardence Open Airu

Ovaj petak 26.06., Kvarner postaje bogatiji za novi party koncept na neuobičajenoj lokaciji - Gardence Open Air. Frankopanski kaštel Grobnik, koji datira još iz ranog srednjeg vijeka, postaje poprište pravog malog festivalskog dana. Bogat program na dvije pozornice predvodi gošća iz Berlina, Dana Ruh, neizostavni aset izdavačke etikete i agencije Cocoon legendarnog Svena Vätha s kojim redovito i nastupa, a stiže i popularni hrvatski dvojac PEZNT koji već ima bogatu izdavačku karijeru i nastupe na brojnim poznatim hrvatskim festivalima.

“Zapravo, nije riječ o tek uobičajenom partyju, već o pravom malom festivalskom danu. Gardence je novi butik serijal, koncept s dva stagea i dva različita programa a važno je da, osim noćnog, publika uživa u dnevnom i večernjem programu uz bogatu ponudu barskog i gastro sadržaja na romantičnoj lokaciji”, poručili su organizatori iz Liminal i Press Play kolektiva koji su se udružili kako bi publici istovremeno pružili dva različita programa.

Čak 12 nastupa, 13 sati glazbe, koktel bar pod vodstvom Three Monkeys bara, food corner i atraktivna lokacija bili su dovoljni da se early bird ulaznice rasprodaju u samo dva dana. Ulaznice po regularnoj cijenu od 80 kn prodaju se online putem Entrio sustava, dok će na ulazu cijena skočiti na 100 kn ukoliko bude preostalih ulaznica stoga požurite po svoju ako ste se zaželjeli festivalskih užitaka.

Load the next article
Loading...
Loading...