Search Menu
Home Novosti Menu
Moda

Modne kolekcije iz DJ kabine

DJ-ice Deborah De Luca i Rebekah izbacile su nove linije mercha

  • Roberta Novosel I Foto: Instagram
  • 23 February 2021
Modne kolekcije iz DJ kabine

Dok nestrpljivo čekamo otvorenje klubova, DJ-ice Rebekah i Deborah De Luca pobrinule su se da izbace modne komade u kojima ćemo provesti duge noći plesajući. Rebekin pristup modi vuče na mračniju stranu i techno večeri, a De Luca je svojim dizajnima dokazala koliko je lako pronaći inspiraciju svugdje oko nas.

Berlinska modna etiketa NAKT lansirala je novu Serpent Collection u suradnji s DJ Rebekom. Kolekcija sadrži razne teksture i dizajne koji će postati sastavni dio techno partyjanera. Bilo da ste u potrazi za klasičnim crnim hlačama visokog struka s lancom ili bodijem s patentnim zatvaračem, NAKT je osigurao da svatko pronađe nešto za sebe.

Pripadnice nježnijeg spola posebno će se iznenaditi jer se Rebekah potrudila da se u njenim bodijima i harnessima osjećaju kao da su dio novog nastavka Lare Croft. Njihova glavna poruka oko nove kolekcije odnosi se na povratak na plesni podij i novi početak koji već svi nestrpljivo čekamo.

Nedavno je izašla i nova kolekcija merchandisea Deborah De Luce koja je za razliku od ostalih DJ-eva, za svoje modne komade inspiraciju pronašla u seriji Stranger Things te Mona Lisi. Njen pothvat nije stao samo na tome pa tako možemo vidjeti na hudicama i kreativniju verziju “Techno Warsa”, “Games Of Techno” i “Techno Parka” koje će zasigurno biti prvi izbor ljubitelja serije i filmova. Deborah De Luca svojim službenim komadima pokazala je kako prati trendove kojima smo okruženi i iznenadila svoje fanove s nešto drugačijim pristupom merchandiseu.

Load the next article
Loading...
Loading...