Menu
Home Novosti Menu

Predstavljen je čitav program Defected Croatia festivala u Tisnom

Odbrojavamo do početka house-avanture, koja ove godine donosi svoje najjače izdanje do sada

  • Mixmag Adria I Foto: Defected Croatia press
  • 25 July 2019
Predstavljen je čitav program Defected Croatia festivala u Tisnom

Kroz dva tjedna Garden Resort u Tisnom ponovno će postati oaza house-glazbe - svjetski brand Defected po četvrti put stiže u ovu magičnu uvalu, a sa sobom donosi čitav niz zvučnih glazbenih imena!

Pod motom "House Music All Life Long", od 8. do 13. kolovoza Defected Croatia će 6 dana i 7 noći pretvoriti u house-utočište svih fanova ovog žanra te na svojim pozornicama ugostiti više od 80 iznimnih DJ-a, producenata i glazbenika.

Uz četiri festivalske pozornice, program krase i nezaboravni boat-partyji te kultni afteri u Barbarelli, a line-up predvode zvučna imena kao što su Armand Van Helden, Claptone, Dennis Ferrer, Dimitri From Paris, Honey Dijon, Sam Divine, Purple Disco Machine, Roger Sanchez, Todd Terry... Festival će ove godine po prvi put predstaviti i dio programa s live-nastupima deset različitih imena, među kojima su Amp Fiddler, Fiorious, Teni Tinks, The Vision...

Naš duo PEZNT i ove će godine biti dio Defected Croatia line-upa, a momci će se naći za deckovima svih ključnih pozornica - od Main Stagea do aftera u Barbarelli te Boat Partyja, dok će Blacksoul, polovica ovog dua, glazbu selektirati i na Beach stageu, na dan otvorenja festivala.

Detaljan festivalski program već je objavljen i može se pronaći na njihovoj službenoj stranici, a u prodaji su još uvijek dostupne i ulaznice za regionalnu publiku, po cijeni od 500 Kn za festivalsku ulaznicu te 120 i 200 Kn za dnevnu. Mogu se kupiti putem Entrio.hr sustava, a dostupna je i akcija za festivalske ulaznice "Uzmi 4, a plati samo 3".

Loading...
Loading...