Menu
Home Novosti Menu

Sve je spremno za Defected Croatia!

Sutra počinje festival, čeka nas šest dana i sedam noći profinjenog house hedonizma

  • Mixmag Adria I Foto: Defected Croatia press
  • 7 August 2019
Sve je spremno za Defected Croatia!

Sutra, 8.8., počinje novo izdanje Defected Croatia, festivala namijenjenog svim ljubiteljima profinjenog house hedonizma. Svjetski brand Defected u Hrvatsku dolazi po četvrti put a Garden Resort u Tisnom ponovno će postati oaza house glazbe uz nastupe čitavog niza zvučnih glazbenih imena. Pod motom "House Music All Life Long", od 8. do 13. kolovoza na četiri festivalske pozornice nastupit će više od 80 iznimnih DJ-a, producenata i glazbenika a tu su i boat-partyji te afteri u Barbarelli.

Nikad bogatiji line-up predvode zvučna imena među kojima su Claptone, Dennis Ferrer, Armand Van Helden, Dimitri From Paris, Honey Dijon, Sam Divine, Purple Disco Machine, Roger Sanchez, Todd Terry... a cijeli program sad ima i detaljnu satnicu koju možete naći ovdje.

Treba napomenuti da će i ove godine naše boje na festivalu, među ostalim, braniti duo PEZNT; momci će se naći za deckovima svih ključnih pozornica - od Main Stagea do aftera u Barbarelli te Boat Partyja, kao i na Beach stageu, na dan otvorenja festivala.

Zanimljiv je i program pod imenom Mindfullness, alternativni festivalski program koji nudi kombinaciju meditacije, joge, power baleta kao i umjetnost šutnje. Mindfullness je na rasporedu svaki dan od podne a stručnjaci će voditi zainteresirane kroz posebno osmišljen program kako bi obnovili energiju nakon višesatnih partijanja.

Festival će ove godine po prvi put predstaviti i dio programa s live-nastupima deset različitih imena, među kojima su Amp Fiddler, Fiorious, Teni Tinks, The Vision… U prodaji su još samo danas dostupne i ulaznice za regionalnu publiku, po cijeni od 500 Kn za festivalsku ulaznicu te 120 i 200 Kn za dnevnu. Mogu se kupiti putem Entrio.hr sustava, a dostupna je i akcija za festivalske ulaznice "Uzmi 4, a plati samo 3”. Ukratko, sve je spremno za pravu house avanturu!

Loading...
Loading...