Menu
Home Novosti Menu
Playlist

Poslušajte Defected Croatia playlistu

Zagrijavanje za početak festivala u punom jeku

  • Mixmag Adria I Foto: Defected Croatia
  • 4 August 2019
Poslušajte Defected Croatia playlistu

U iščekivanju novog izdanja Defected Croatia festivala, koji će od 8. do 13. kolovoza Tisno pretvoriti u house oazu, donosimo playlistu izdanja na koja ćemo sigurno proplesati dan i noć, noć i dan.

Kao i svake godine, Defected Croatia posjetitelje festivala zagrijava probranom selekcijom playlisti kroz koje predstavljaju gostujuća imena i njihova najrelevantnija izdanja - od prepoznatljivih Defected izdanja kao što su "Somewhere Special" OFFAIAH i "In My Arms" Robosonica & Ferrecka Dawna, do klasika kao što su "The Funk Phenomena" Armanda Van Heldena, "Something Going On" Todda Terryja, "Catch The Beat" Honey Dijon...

U nastavku pronađite Defected Croatia 2019 playlistu, i uživajte u više u 5 sati house-glazbe koju nam Defected Records preporuča za zagrijavanje pred početak festivala. Playlista je dostupna putem Deezera.

Podsjećamo, Defected Croatia festival po četvrti put će se održati u Garden Resortu u Tisnom, a detaljan festivalski program objavljen je na njihovoj službenoj stranici. U prodaji su još uvijek dostupne regionalne ulaznice, po cijeni od 500 Kn za festivalsku ulaznicu te 120 i 200 Kn za dnevnu. Mogu se kupiti putem Entrio.hr sustava, a dostupna je i akcija za festivalske ulaznice "Uzmi 4, a plati samo 3".

Load the next article
Loading...
Loading...