Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Dejan Milićević na Christmas Thing partyju u Labinu

Tradicionalni božićni elektronički event organizira istarski kolektiv Seriously Twisted a nastupaju još i Urban Pfeifer, Marin Biočić, Tino Dobrić i Danny Clarck

  • Mixmag Adria I Foto: Seriously Twisted press
  • 16 December 2019
Dejan Milićević na Christmas Thing partyju u Labinu

Kultna Labinska Lamparna opet će odzvanjati zvukovima elektronike. Naime, istarski kolektiv Seriously Twisted, u subotu 21. prosinca, u DKC Lamparna Labin, organizira tradicionalni božićni elektronički događaj pod nazivom Christmas Thing.

Glavni gost ove party poslastice je jedan od najpoznatijih i najtalentiranijih DJ-eva jugoistočne Europe, Dejan Milićević, koji je prošle godine proslavio dvadeset godina vrlo uspješne karijere.

Dejan se može pohvaliti nastupima u cijeloj Europi, Aziji, i Južnoj Americi, iza sebe ima više od osamdeset izdanja na raznim etiketama kao što su Recycled Loops, Plastic City, Suare a i sam je vlasnik labela po imenu Tit Zero Recordings.

Dejanov prvi album “Trust and the Purpose” (Gillesku Records) rasprodan je u samo pet dana. Njegov drugi album “Just Keep Talking Girl”, izdan 2012. na Plastic city labelu, ostvario je veliki uspijeh i dobio odlične recenzije kako od kolega DJ-eva tako i od rasplesane publike.

Drugi gost dolazi iz Slovenije, a riječ je o Urban Pfeiferu. Urban je svoju reputaciju stekao zagrijavajući floor za Luciana na Kurzschluss večerima. Do sada je skupio niz impresivnih gostovanja na festivalima kao što su Sonus, Barakud, Labyrinth... Začetkik je SISA klubskih večeri u legendarnom ljubljanskom underground klubu K4, baziranim na afrohouse zvuku.

Da zabava bude popuna tu su Seriously Twisted rezidenti Marin Biočić, Tino Dobrić i Danny Clarck.

Za posebnu vizualnu kulisu, video maping i animacije bit će zadužen talentirani riječki VJ OBLIK 3.

Party počinje u ponoć i traje do 7 sati ujutro. Ulaznica je 50kn i može se kupiti isključivo na ulazu.

Load the next article
Loading...
Loading...