Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Dejan Milićević objavio novi album

Kroz 11 stvari Dejan vodi slušatelje od house zvuka do minimal i deep techna

  • Mixmag Adria I Foto: Oblix Photography
  • 15 June 2020
Dejan Milićević objavio novi album

DJ i producent Dejan Milićević upravo je objavio svoj novi album, “Digging For the Good Stuff”. Album je izašao na Dejanovoj etiketi Tit Zero Recordings koja ujedno slavi i svoj šesti rođendan.

Album se sastoji od 11 stvari od kojih svaka ima svoj specifičan potpis i ovog puta cijeli projekt je klupskog zvuka. Jedan od najuspješnijih DJ-eva naše regije s dugogodišnjom međunarodnom karijerom i producent sa više od 100 studijskih izdanja na etiketama kao što su Plastic City, Suara, Liebe Detail, Gilesku, Night Light, Abyss, Recycled Loops, Factomania, Naked Lunch, Orion Musik i mnogim drugim, na ovom albumu uspio je provesti slušatelje od house zvuka do minimal i deep techna.

Proces nastajanja albuma trajao je oko godinu dana i Dejan je kroz igru sa ritam mašinama, sintezama i iskusnim samplingom ponovo uspio dočarati zvuk koji karakterizira njega kao artista i Tit Zero kao etiketu. Jednom prilikom Dejan je izjavio: “Sve što vidim oko sebe na kraju pretočim u svoj zvuk”, čemu svjedoči i to da je Dejan ovaj album posvetio svojoj tek rođenoj kćeri. Za mix i mastering zadužen je bio Tit Zero Studios Belgrade.

Dejan Milićević iza sebe ima tri studijska albuma koji su doživjeli veliku podršku kako industrije i kolega DJ-a tako i publike, čemu svjedoči to da su svi bili prodani u velikom broju primjeraka već u prvim danima nakon izdanja. Album je dostupan na Bandcamp platformi.

Load the next article
Loading...
Loading...