Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Platforma za prodaju ulaznica Dice kupila je Boiler Room za nepoznat iznos

Kompanije su rekle da će zajedno raditi na stvaranju “veće usluge za DJ -e i glazbenike”

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 5 October 2021
Platforma za prodaju ulaznica Dice kupila je Boiler Room za nepoznat iznos

Platforma za prodaju ulaznica DICE kupila je Boiler Room za nepoznat iznos. Dvije su tvrtke rekle da će zajedno raditi na stvaranju veće usluge za DJ -eve i glazbenike, kao i da će prostorima, festivalima, kolektivima i organizatorima osigurati “dodatni prihod”.

Taj je potez uslijedio nakon što je Billboard otkrio da je DICE osigurao 122 milijuna dolara financiranja od investitora Future Shape, Mirabaud Private Equity i SoftBank Vision Fund 2, privatnog fonda za ulaganje u tehnološke početnike. Direktor DICE-a Phil Hutcheon pozdravio je novo partnerstvo, rekavši kako je s osnivačem Boiler Rooma Blaiseom Belvilleom “više od godinu dana” razgovarao o tome kako bolje podržati umjetnike.

Kombinacija Boiler Rooma s distribucijom i tehnologijom DICE-a stvara značajne mogućnosti u održivom, transparentnom i poštenom modelu”, rekao je. Belville je dodao: “DICE je izgradio nevjerojatnu platformu tako što je fokusiran na stvaranje najboljeg mogućeg iskustva za obožavatelje i partnere eventa. Duboko vjerujem da je najbolji način za razvoj Boiler Rooma partnerstvo s tvrtkom koja cijeni ono što danas jesmo i pruža alate koji su nam potrebni za rast u budućnosti; mi dajemo najbolje od sebe baš kao i oni”, zaključio je.

Uprava Boiler Rooma sada je ažurirana kako bi se dodale podružnice DICE -a i priopćila je svoje ciljeve da se proširi na više nacija i teritorija diljem svijeta. “DICE-ovo uvjerenje nas 'napaja', ali dopušta da Boiler Room ostane naš nezavisni entitet, sve će nam to omogućiti da se preselimo u novu eru i budemo najbolja verzija sebe”, rekao je Belville.

Load the next article
Loading...
Loading...