Menu
Home Novosti Menu
Moda

U fokusu: Skin Care by Beatriss

U novoj rubrici pitamo naše DJ-ice kojim trikom se služe da prekriju tragove neprospavane noći na koži te koja je njihova dnevna beauty rutina

  • Roberta Novosel I Foto: press
  • 5 August 2020
U fokusu: Skin Care by Beatriss

Drugo izdanje Beauty Talka rezervirali smo za pulsko lice, Beatriss. Iako je jedno od novijih imena i na sceni je tek nekoliko godina, njena strast prepoznata je na području Istre, ali i Zagreba. Beatriss je poznata po svojim mračnim techno setovima, a koja je njena rutina nakon što siđe sa stagea, saznaj u nastavku.

m: Od čega se sastoji tvoja dnevna rutina njege lica?

B: Kako sam postala majka predivne djevojčice prije nekoliko godina, trenutno zbog silnih obaveza imam veoma minimalnu dnevnu rutinju njege lica. Vrlo često samo malo pudera, rumenila i maskare i dan može početi. Navečer koristim Lancome mlijeko za skidanje šminke jer je brzo i efikasno, uz minimum napora i ne uzima puno vremena.

m: Najdraži proizvod kojem se uvijek vraćam...

B: L’Oreal Volume Million Lashes maskara (Fatale) moj je GO-TO favorit.

m: Proizvod za kosu u koji se kunem...

B: Pantene proizvodi za kosu i proizvodi linije bc od Schwarzkopfa. Kako imam obojenu kosu, odlično odgovaraju i uklapaju se u njegu i održavanje moje kose.

m: Beauty savjet koji bih svima dala...

B: Što manje kemije i proizvoda, to bolje. Nekad je manje zaista više. Dobro je za vaš novčanik, a i vaše tijelo će vam biti zahvalno.

m: Bila si cijelu noć na partyju, što radiš da se to sutradan ne vidi na licu?

B: Prva stvar ujutro je tuširanje, pranje kose. Pijem puno vode kroz dan da nadoknadim tekućinu izgubljenu kroz cijelu noć. Ukoliko moram negdje ići taj dan, spas su mi sunčane naočale jer sakriju ono što malo koja žena želi pokazati nakon noći provedene u klubu. Puno, puno odmora, nastojim se što manje stresirati i koristim dan za sebe i obitelj.

Load the next article
Loading...
Loading...