Menu
Home Novosti Menu
Moda

DJ Beauty Tips: Kali

U novoj rubrici pitamo naše DJ-ice kojim trikom se služe da prekriju tragove neprospavane noći na koži te koja je njihova dnevna beauty rutina

  • Roberta Novosel I Foto: Press
  • 9 September 2020
DJ Beauty Tips: Kali

Kali Braun poznata je kao voditeljica mjesečnog programa "Radost" koji vodi zajedno s dečkom, a osim toga bavi se i DJ-ingom te je rezidentica zagrebačkog Sound Factoryja. Iako Kali nastupa diljem Hrvatske i kroz svoje setove provlači žanrove od techna pa do housea, zanimalo nas je što se krije u njenoj kozmetičkoj torbici, kako njeguje svoju osjetljivu kožu i zašto se njena rutina sastoji od što minimalnijeg korištenja proizvoda.

m: Od čega se sastoji tvoja dnevna rutina njege lica?

K: Dnevna rutina njege mog lica počinje s čisto opranim licem u jutarnjim i večernjim satima, a ono što na teži i sporiji način učim jest to da je na kožu najbolje ne stavljat ništa osim ako nije nužno potrebno jer koža voli disati. U slučajevima kad je ne pustim da diše, onda ujutro koristim bilo kakvu hidratantnu laganu kremu, od obične Niveine soft pa do kvalitetnije i malo skuplje kreme kao što je La Roche-Posay. Dosta mojih cura koristi La Roche-Posay i sve su redom jako zadovoljne tom firmom. U večernjim satima nakon cijelog dana volim stavljat Aloe Vera Gel na lice kako bi mi smirio već postojeće ili potencijalne upale i prištiće na licu.

m: Najdraži proizvod kojemu se uvijek vraćaš?

K: Ne mogu imenovat najdraži proizvod, ali primjetila sam da se uvijek vraćam onim običnim, dječjim proizvodima poput Bepanthen masti i Becutan kreme. Ponovno sam otkrila ove godine da je Bepanthen mast čudo za suhu i osjetljivu kožu, a pogotovo za rane i krastice. S obzirom da sam sklona diranju svog lica i traženju gdje da nešto malo iskopam, Bepanthen mi dosta pomaže u tom oporavku.

m: Proizvod za kosu u koji se kuneš?

K: Takav proizvod još ne postoji tako da minimalno tretiram kosu s frizerima, fenom, peglom. Puštam ju da bude to što je i više se ne ljutim na nju što je dala svoj maksimum, niti je pokušavam probudit s bilo kakvim agresivnim ili manje agresivnim proizvodima.

m: Beatuy savjet koji bi svima dala?

K: Samo držite do osobne higijene i to je dovoljno da osoba primijeti na drugoj drži li do sebe ili ne.

Load the next article
Loading...
Loading...