Menu
Home Novosti Menu
Moda

Skin Care Tips: Tekitoka

U novoj rubrici pitamo naše DJ-ice kojim trikom se služe da prekriju tragove neprospavane noći na koži te koja je njihova dnevna beauty rutina

  • Roberta Novosel I Foto: Tekitoka press
  • 19 August 2020
Skin Care Tips: Tekitoka

Dina, poznatija kao Tekitoka, na sceni se proslavila sa svojom strašću prema energičnom žanru, drum’n’ bassu. Iako Tekitoka već neko vrijeme drma klupske prostore kao DJ-ica i producentica, aktivna je članica i promotorica na raznim eventima, uz to je i jedna od organizatorica hrvatske DNBKonferencije. O njenoj glazbenoj priči imat ćete prilike pročitati u rubrici “Top 3 Essentials”, a nama je za beauty talk otkrila zašto je počela davati sve više pažnje njezi kože i koji ju je beauty gadget osvojio.

m: Od čega se sastoji tvoja dnevna rutina njege lica?

T: Otkako sam dio marketing tima jedne parfumerije, priznajem, puno više pažnje posvećujem njezi svoje kože nego prije. Dnevno sam okružena divnim pričama koje se kriju iza mnogih skincare brandova pa se puno lakše odlučujem na kupnju i probu na vlastitoj koži. Dnevna rutina (ako mi to busy schedule dozvoljava) počinje s Lancome Crème-Mousse Comfort pjenastom kremom za čišćenje lica. Nakon toga, stavljam Ordinary – Niamicide 10% + Zinc 1%. Ako se ne izlažem suncu stavljam Kiehl’s Vitamin C serum, a za okoločno područje trenutno koristim Eisenbergovu kremu te prije spavanja nanosim Dr. Irena Eris Algorithm kremu za noćnu njegu.

m: Najdraži proizvod kojemu se uvijek vraćaš...

T: Foreo UFO 2 mi je otkriće godine, premoćan beauty gadget. Spravica koja mi daje moj dnevni trenutak mira i opuštanja.

m: Proizvod za kosu u koji se kuneš...

T: Trenutno, nakon svakog pranja nanosim na kosu malo Ritualsovog Ritual Of Ayurveda Natural Dry ulja za kosu i tijelo. Imam plavu kosu koja zahtjeva puno više njege i ovo malo čudo pomaže da se ne doima ispucalo ili fluffy nakon sušenja.

m: Beauty savjet koji bih svima dala...

T: Skidati šminku prije spavanja je must. Kvalitetan san je must, ne kaže se uzalud da nam treba beauty sleep. I hidratacija kože, kako izvana tako i iznutra.

m: Bila si cijelu noć na partyju, što radiš da se to sutradan ne vidi na licu?

T: Upravo sve što sam prethodno nabrojala :) Puno sna, vode i obavezno skidanje šminke prije odlaska u krevet. Znam da je u većini slučajeva teško natjerati se nakon dolaska s partyja (been there, not done that million times), ali pokušaj, isplatit će se.

Load the next article
Loading...
Loading...