Menu
Home Novosti Menu
Moda

DJ Teychee: moja beauty rutina

U ovoj rubrici pitamo naše DJ-ice kojim trikom se služe da prekriju tragove neprospavane noći na koži te koja je njihova dnevna beauty rutina

  • Roberta Novosel I Foto: Enora Paola
  • 14 October 2020
DJ Teychee: moja beauty rutina

Teychee je jedna od rezidentica zagrebačkog Depo kluba te Girls Nighta čiji setovi zrače opasnim zvukom hard techna. Dok Teychee nije za DJ pultom, popričali smo s njom što se krije u njenoj beauty rutini, a ono što smo otkrili je da preferira veganske proizvode. U nastavku saznaj koji serum koristi za vraćanje tena i cirkulacije, ali i zašto smatra da je najbitnije tretirati se iznutra.

m: Od čega se sastoji tvoja dnevna rutina njege lica?

T: Moja dnevna rutina njege lica je vrlo jednostavna. Ujutro se umijem hladnom vodom (samo oči) i navečer operem lice dobro toplom vodom te nakon oba rituala namažem lice morskom vodom koja održava moje lice svježim i pore zatvorenima. Za skidanje šminke koristim - kokosovo ulje! Ostavlja lice nahranjeno, višak ulja isperem sapunom.

m: Najdraži proizvod kojemu se uvijek vraćaš?

T: Kokosovo ulje i morska voda! Za mene samo prirodno. Također mi odgovara Catrice Vitamin C Serum kada mi licu fali cirkulacije i tena, jeftin je i efikasan, a pritom i veganski.

m: Proizvod za kosu u koji se kuneš?

T: Šampon za volumen. Trenutno sam na Beauty & Planet i Aussie šamponima, regeneratore rijetko kad koristim. Aussie 3 Miracle Oils with Hemp ulje za kosu je moj favorit kad mi kosi treba hrane.

m: Beauty savjet koji bi svima dala...

T: To da je bitnije tretirati se iznutra pa će manje biti potrebno izvana, a ako se već tretiramo, da to bude što prirodnije. Priroda ima odgovor za sve te, također, manje je više, ne smijemo uništavati prirodnu barijeru kože.

m: Bila si cijelu noć na partyju, što radiš da se to sutradan ne vidi na licu?

T: Našminkam se, ako baš idem među ljude, haha... Malo BB kreme i maskara i/ili tuš za oči. Dovoljno, iako često mi nije ni potrebno.

Load the next article
Loading...
Loading...