Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Kulturni Dobrinj i Mixmag Adria predstavljaju - DOBRINJ WINTER SESSION 2020

Uživajte u live sessionu - BLACKSOUL/PEZNT Live@Dobrinj

  • Mixmag Adria I Foto: Blacksoul press
  • 21 December 2020
Kulturni Dobrinj i Mixmag Adria predstavljaju - DOBRINJ WINTER SESSION 2020

Ove srijede, 23.12. s početkom u 16 sati donosimo DOBRINJ WINTER SESSION, live session realiziran u partnerstvu Kulturnog Dobrinja i Mixmag Adria portala. Riječ je o live sessionu Dobrinj Winter Session 2020 - Blacksoul/PEZNT Live@Dobrinj koji u ovo pandemijsko i zimsko vrijeme, osim dobre glazbe donosi i snimke predivne prirodne ljepote koje nas okružuju a sve sa ciljem osvještavanja toga da su glazba i kultura općenito, kao i fizička aktivnost neizostavni dio života svih nas, bez obzira na sve što nam se u određenim trenucima događalo.
Stream će se moći pratiti na Mixmag Adria Facebook pageu i YouTube kanalu a bit će dostupan i na Kulturni Dobrinj pageu kao i na Blacksoul i PEZNT FB pageu.

Dobrinj Winter Session je dio projekta KULTURNI DOBRINJ koji je pokrenula nekolicina entuzijasta, članova Kulturnog Društva Dobrinj, iz prekrasnog pitoresknog mjesta na otoku Krku u suradnji sa Općinom Dobrinj i Turističkom zajednicom Općine Dobrinj.
Na sve nevolje koje je 2020. stavila pred nas odgovaramo samo pozitivom, dobrom glazbom i promocijom kulture! Stoga se rasplešite u ovo blagdansko vrijeme u svojim domovima i uživajte u prekrasnom pogledu na malo mjesto u centru otoka - Dobrinj!

Load the next article
Loading...
Loading...