Menu
Home Novosti Menu
Novosti

ELECTOR: Predstavljamo nominirane u kategoriji Remiks godine

I u kategoriji remikseva, ove je godine konkurencija žestoka

  • Mixmag Adria I Foto: nagradaelector.hr
  • 25 January 2023
ELECTOR: Predstavljamo nominirane u kategoriji Remiks godine

Druga dodjela nagrada ELECTOR održat će se za točno tjedan dana u zagrebačkoj Tvornici kulture, a sve smo bliže saznanju tko je smiksao Remiks 2022. godine. U utrci za statuu su: Ilija Rudman za Crazy P - ''Night Rain", Petar Dundov za Pole Folder & CP - ''Apollo Vibes" i Time To Sleep za Ida Prester - ''Luda".

Ilija Rudman jedan je od najcjenjenijih domaćih producenata na svjetskoj underground house/disco sceni, a u posljednjih 20 godina remiksao je brojne pjesme koje su našle svoj put do podija brojnih klubova i festivala. Njegov remiks trake "Night Rain" engleske elektroničke grupe Crazy P po žiriju nagrade ELECTOR jedan je od najboljih u prošloj godini, a možete ga poslušati OVDJE.

Pole Folder je istaknuo kako je singl "Apollo Vibes" obilježio njihovu avanturu s etiketom Bedrock, a originalnom miksu pridružio se naš Petar Dundov koji je dodao posebnu vibru u čitavu stvar. Kasne 90-e i početak novog milenija u house glazbi isprepletene su u modernoj verziji pjesme producenata "staroga" kova, što je naišlo na veliko odobravanje domaće i inozemne scene. Sama nominacija za nagradu ELECTOR potvrda je da ovi momci znaju što rade, a remiks poslušajte na LINKU.

Ida Prester već dugi niz godina drma glazbenu scenu, festivalske pozornice i radijske postaje. Originalnu verziju singla ‘’Luda’’ Ida je objavila 2020. U suradnji s Pocket Palmom. PDV Records je njezinome šarmu dodao posebnu dimenziju prošle godine EP-em remikseva koje su "skuhali" domaći producenti, a verzija koju potpisuje Time To Sleep, po izboru žirija, nagrade ELECTOR najbolja je od njih. Kako taj spoj zvuči provjerite OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...