Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Exit ipak otkazan

Organizatori će uskoro otkriti novi datum održavanja u 2021., kao i dati informacije o povratu novaca za ulaznice

  • Mixmag Adria I Foto: Facebook
  • 14 July 2020
Exit ipak otkazan

Jubilarno, 20. izdanje najvećeg reginalnog festivala Exit, ipak se neće održati od 13. do 16. kolovoza na Petrovaradinskoj tvrđavi. Nakon što su zbog situacije s pandemijom koronavirusa prvotno pomaknuli datum s početka srpnja na sredinu kolovoza, organizatori su, zbog pogoršanja cjelokupne zdravstvene situacije u zemlji, odlučili otkazati festival, odnosno prebaciti za ga za sljedeću godinu.

Exit u kolovozu trebao je biti jedna od najvažnijih priča svjetske festivalske industrije ove godine i svi su polagali puno nade u to da će se jubilarno izdanje festivala uspjeti održati. Iako je kapacitet festivala trebao biti smanjen na pola od uobičajnih 55.000 posjetitelja po danu te su pojedini dijelovi festivala trebali biti zatvoreni, najimpresivnija mjesta Petrovaradinske tvrđave kao što su Dance Arena, Main Stage i No Sleep pozornica, bila bi u pogonu. Na njima su trebali nastupati brojni izvođači među kojima su i Robin Schulz, Burak Yeter, Ofenbach, Roni Size, LTJ Bukem, Nina Kraviz, Amelie Lens, Paul Kalkbrenner, Boris Brejcha, Meduza,Tale of Us, ARTBAT...

Organizatori su zamolili za malo strpljenja prije nego predstave novi datum održavanja Exita u 2021. a uskoro će dati i informacije o povratu novca za ulaznice.

Cijelu poruku organizatora možete pogledati niže.

Load the next article
Loading...
Loading...