Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Fatboy Slim dolazi u Šibenik, domaći duo PEZNT zagrijava publiku uoči main acta

Jedan od najpoznatijih DJ-eva i producenata nastupit će 17.8. u Vojarni Šibenik, u sklopu ljetnog partyja Project Vojarna

  • Mixmag Adria
  • 1 July 2019
Fatboy Slim dolazi u Šibenik, domaći duo PEZNT zagrijava publiku uoči main acta

Svi ljubitelji glazbe Normana Cooka poznatijeg kao Fatboy Slim doći će na svoje 17.8., kad će ovaj svjetski poznati DJ, glazbenik i producent nastupiti u Šibeniku, točnije u prostoru šibenske vojarne, u sklopu ljetnog partyja Project Vojarna u suradnji s Future Scopeom.

Trebao bi to biti odličan nastup, uostalom, nije ga bez razloga magazin Q stavio na listu najboljih svjetskih izvođača koji se moraju poslušati uživo. Fatboy Slim, dobitnik Grammyja, tri BRIT Awardsa i čak deset MTV nagrada, do danas je izdao sedam albuma, a posljednjih godina više vremena provodi na turnejama. Tako je, samo u prošloj godini, odradio 70 nastupa, od čega se posebno izdavajaju onaj na Kineskom zidu, u clubu Potonij u Vegasu, na Ibizi te Falmer stadionu u Brightonu.

Njegov nastup uključuje i kompleksnu audio-vizualnu produkciju, pa Norman za sebe voli reći da je i VJ i DJ te da se time planira baviti do daljnjega: "Ne planiram stati, volim to previše. Još mi uvijek prolazi. Nema veze što si star, ćelav, sijed i debeo, nikada ni nisi bio seks simbol. Pomičemo nove granice. Nitko ne zna koja je završna dob DJ-a. Očito još nije.", poručio je.

Uz Fatboy Slima, okupljene očekuje i udarni line-up te imena poput DJ Jocka b2b Shipea, Edyja C-a i E-Basea te dvojca PEZNT koji će nastupiti uoči samog Fatboy Slima.

Ulaznice su dostupne u prodaji, po cijeni:
Early Bird - 130 kn (do 06.07.) / 150 kn (do 01.08.) / 170 kn (do 17.08.) / 200 kn ulaz. V.I.P. ulaznice: 200 kn

(Naslovna fotografija: Mixmag.net)

Load the next article
Loading...
Loading...