Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Fatboy Slim dolazi u Zagreb!

7. ožujka rezervirajte za jednog od najpopularnijih DJ-eva današnjice uz kojeg će nastupiti i naš duo PEZNT

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 13 January 2020
Fatboy Slim dolazi u Zagreb!

Nakon uspješne 2019. godine, Future Scope priprema još jedno vatreno izdanje - na Zagrebačkom Velesajmu, 7. ožujka 2020. nastupit će svjetski poznati DJ i producent, Fatboy Slim!

Čeka nas pravi glazbeni spektakl jer za one koji ne znaju Fatboy Slim, osim što je popularizirao big beat, prema mišljenju magazina Q jedan je od najboljih izvođača koji se moraju poslušati uživo.

Quentin Leo Cook, koje je kasnije zamijenio za Norman, krije se iza pseudonima Fatboy Slim. Svoju je glazbenu karijeru započeo kao bubnjar u bendu Disque Attack, dok se tek kasnije fokusira na elektroničku glazbu. Cook je nakon osnivanja elektroničke grupe Beats International kažnjen zbog korištenja sampleova na albumu “Let Them Eat Bingo” što ga dovodi do bankrota, no to ga ne obeshrabljuje da nastavi slijediti svoju strast. Tek 1994. godine priča postaje uspješna nakon što je Levi Strauss & Co., njegov singl “Turn On, Turn In, Cop Out” iskoristio za svoju reklamu, što mu otvara mnoga vrata.

Uslijedio je hit “Praise You”, koji je, odmah nakon što je objavljen, osvojio britansko tržište i nekoliko nagrada te Fatboy Slima lansirao na svjetsku glazbenu scenu. Iza sebe ima sedam albuma, a posljednji “Palookaville” izdao je 2004, godine. Danas se više posvećuje singlovima, suradnjama i nastupima, a jedan je od rijetkih koji se može pohvaliti nastupom na Kineskom zidu kao i u britanskom parlamentu. Njegova predanost i žrtvovanje za glazbu rezultirala je osvajanjem Grammyja, 10 MTV-jevih nagrada kao i tri BRIT Awardsa. Fatboy Slim voli pomicati granice i smatra kako nitko ne zna koja je završna dob za DJ-a a u svoje nastupe uključuje i vizualni dio.

Odmah nakon nastupa Fatboy Slima, na binu se penje dvojac PEZNT koji se, nedugo nakon objave prvijenca “Paid In Full” našao i na ljestvici najboljih izvođača na svijetu prema Traxsourceu. Za DJ pultom očekujemo i b2b između dva domaća techno majstora DJ Jocka i Shipea koji u svojim setovima izvlače energične stvari kao as u rukavu. Ostatak večeri upotpunit će Frx te slovenski DJ Angel Anx.

Ulaznice se mogu nabaviti u sustavu Entria.

Loading...
Loading...