Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Foreign Beggars opraštaju se uz “Matriarchy”

“Kad smo započeli rad na albumu, nismo planirali da nam bude posljednji, ali tako su se stvari razvile”

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 3 December 2019
Foreign Beggars opraštaju se uz “Matriarchy”

Foreign Beggars, koji su ovog svibnja najavili da se raspadaju nakon 18 godina zajedničkog djelovanja, 13. prosinca objavit će svoj posljednji album “Matriarchy”. Album koji sadrži 12 pjesama, u potpunosti je producirao Seemore Beats, a na njemu gostuju umjetnici poput Mavericka Sabrea, Jammera, Flowdana, Liama Baileyja i DRS-a.

Razgovarajući o albumu, Pav (aka Orifice Vulgatron) objašnjava: “Jednostavno smo došli do točke kad smo odlučili prigrliti neometano istraživanje svojih samostalnih solo putovanja i ispričati naše priče kao solo umjetnici”, objasnio je i nastavio: “Znam Tobyja i Eda (Seemore Beats) već gotovo 25 godina, glazbeni putevi su nam se uvijek križali i njihova je produkcija pokrenula nešto u meni što me potaknulo da se zaista otvorim.”

“Također se osjećalo važnim i prirodnim izražavati poruke i iskustva o vrsti hip hopa beatova koji su nas pokrenuli i zaista predstavljaju našu glazbenu eru. Kad smo započeli rad na albumu, nismo planirali da nam bude posljednji, ali tako su se stvari razvile što je dodalo više emocije kreativnom procesu”, zaključio je.

Niže možete poslušati jednu od stvari s nadolazećeg albuma, “Kings & Queens”, na kojoj gostuju Maverick Sabre i Mali Hayes.

Load the next article
Loading...
Loading...