Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Frank Ocean ima novu stvar

Traje skoro devet minuta a predstavio ju je u božićnoj epizodi svog Blonded Radio programa

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 4 January 2022
Frank Ocean ima novu stvar

Frank Ocean je u božićnoj epizodi svog Blonded Radio programa, prvoj od 2019., predstavio novu pjesmu u trajanju od skoro devet minuta. Osim nove pjesme, u programu je razgovarao i s umjetnikom i ekstremnim sportašem Wimom Hofom (AKA The Ice Man).
Kako je objasnio u Instagram storyju, Frank i Wim Hof su razgovarali ranije o nekim fazama tugovanja: “Neko smo vrijeme razgovarali o njegovom radu, svrsi tuge i kako mu je odlazak u hladnu vodu promijenio život. To me podsjetilo na razgovore u studiju s igračima koje poznajem.

U novoj pjesmi Frank rapa preko klavirske melodije a komentari su jako pozitivni. “Čuti kako Frank Ocean rapa preko klavira fantastičan je božićni dar”, napisao je jedan obožavatelj na društvenim mrežama a drugi je dodao “Freestyle Franka Oceana me rasplakao na Božić”.
Frankovi obožavatelji već duže vrijeme priželjkuju novi album ovog američkog repera i pjevača. Jedna je osoba rekla na YouTubeu: “U ovom trenutku, Frank bi mogao samo pjevati abecedu na francuskom i ostvario bi platinastu prodaju”.
Cijeli Blonded Radio program provjerite OVDJE a novu pjesmu poslušajte u nastavku.

[via: Highsnobiety]

Load the next article
Loading...
Loading...