Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Future Scope presents: Lea Dobričić

Završni ljetni open air čeka nas ove subote na zagrebačkom Jarunu; dijelimo i ulaznice!

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 21 September 2021
Future Scope presents: Lea Dobričić

Ovogodišnju ljetnu open air sezonu, Future Scope zapečatit će svojim posljednjim izdanjem 25. rujna uz regionalne snage na zagrebačkom Jarunu. Kao vodeće ime domaćeg izdanja dolazi jedna od najpoznatijih regionalnih DJ-ica te miljenica zagrebačke publike, Lea Dobričić. Na listi svojih dosadašnjih uspjeha, Lea Dobričić ispisala je rezidenciju u prestižnom klubu Ibize, Privilegeu, ali i pobjedu na Burn Studios Residencyju. Dobričić već godinama sa svojom silom dijeli ljubav prema glazbi s raverima diljem svijeta, a na listu producenata i DJ-eva uz koje je nastupala upisala je Laurenta Garniera, Richie Hawtina, Marca Carolu te mnoge druge.

Bok uz Leu Dobričić, stajat će i velikan hrvatske scene koji vješto prezentira našu scenu izvan granica Hrvatske, Petar Dundov. Ovaj vrsni DJ i producent može se pohvaliti preciznim tehnikama i elegancijom setova, a njegova strast prema glazbi iznova raste pa je tako svježe objavljen i njegov novi EP pod imenom “Euklidia/Intiwatana”. Domaći line up popunit će se i uz nezaobilazni ime, Mr. DJ Dario, koji je zaslužan za djelovanje nekadašnjeg Kraljevstva, Perfectiona te upoznavanje publike sa svojom glazbom kao rezident u Mungosu i danas u Boogaloou. Line up-u će se pridružiti i pridružit će se i DJ Jock, koji je nedavno ostvario suradnju s Get Physical Musicom i objavio nešto izvan svog dosadašnjeg opusa.

Zagreb će rasplesati i organizator Future Scopea te Šoderice Open Air, Shipe čija je DJ karijera ispunjena izmjenjivanjem pulta sa najvećim imenim današnjice poput Carl Coxom, Jeff Millsom, Boris Brejchom, Charlotte de Witte, Amelie Lens i drugima. Za postupni uvod večeri, pobrinut će se maestro za warm upe i rezident Future Scopea, Sin kojega nerijetko slušate u b2b izdanju sa Sennom.

Ulaznice za finalni pozdrav ljetu bit će u prodaji u sustavu Entria te na svim Entrio prodajnim mjestima, kao i na ulazu na sam party. Ulaznice možete i osvojiti na našem Instagramu!

Zbog manjeg kapaciteta i svih mjera, preporučljivo je osigurati svoj primjerak u ranijoj fazi prodaje. Ulaz je moguć uz važeću digitalnu covid potvrdu ili s negativnim brzim testom koji možete obaviti na lokaciji partyja od 18 sati pa nadalje, po povoljnoj cijeni. Važno je napomenuti da je potrebno imati i osobnu iskaznicu.

Load the next article
Loading...
Loading...