Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Gates of Agartha u Puli otkriva nova imena u line-upu

Nastupit će i Joseph Capriati ali i naše domaće snage, među kojima su i Aldo Morro i Marin Biocic

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 15 June 2023
Gates of Agartha u Puli otkriva nova imena u line-upu

Gates of Agartha - dvodnevna odiseja koja vodi u Pulu - predstavlja najnovija imena među izvođačima koji će nastupati 23. i 24. lipnja. Naći će se tu Joseph Capriati, Aldo Morro, Lea Kdoch, Marcel b2b Marin Biocic, Mene (b2b w/ Pablo Panda) i Zoe Dona. Bit će to party koji će spojiti prošlost i sadašnjost u kamenolomu Cave Romane, u Vinkuranu, jugoistočno od Pule. Među do sad poznatim imenima su i Marco Carola, Damian Lazarus, Dennis Cruz, Chris Stussy, Echonomist, Pablo Panda, The Ace Brothers i drugi.

Festival je također otkrio kako će publika moći uživati u projekcijskom mapiranju u suradnji s vrhunskim medijskim kolektivom OUCHHH, odnosno u vizualnom spoju povijesti i inovacija postavljenom na visokim zidovima Cave Romane.

Iza organizacije stoji ekipa festivala Echoes from Agartha (Cappadocia, Turska) koja s ovim događajem otvara serijal glazbenih manifestacija na sličnim, mističnim i povijesnim lokacijama diljem svijeta.

Joseph Capriati je pravi techno tastemaker koji je bio rezident na legendarnom radiju BBC 1 i uvijek pokazuje širinu i dubinu svog zvuka kroz svoje setove i produkcije. Svira širok raspon housea, techna, groovyja... a svojim je glazbenom selekcijom ostavio veliki utjecaj na Ibizi u Amnesiji, sa svojim pažljivo kuriranim Metamorfosi partyjima. Bili su to impresivni prikazi njegovih vještina nazvanih po njegovom debitantskom albumu 'Metamorfosi', s njegove etikete Redimension.

Sve se ovo događa na spektakularnoj lokaciji - Cave Romane je rimski kamenolom koji su Rimljani stoljećima koristili za vađenje vrste kamena zvanog istarski vapnenac. Bio je to vitalni materijal u izgradnji mnogih važnih zgrada u Rimskom Carstvu, uključujući Koloseum u Rimu i ima impresivnu i vrhunsku tehnologiju osvjetljenja, kao i zvučne sustave svjetske klase.a

Ulaznice su u pretprodaji, nabavite ih putem sustava Shotgun i Entrio...

Load the next article
Loading...
Loading...