Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Glastonbury pokreće virtualni festival Live at Worthy Farm

Najavljen je za 22. svibnja, a nastupat će Honey Dijon, Kano, Jorja Smith i drugi

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 10 April 2021
Glastonbury pokreće virtualni festival Live at Worthy Farm

Organizatori Glastonbury Festivala najavili su virtualni event pod nazivom Live At Worthy Farm. Event će se streamati 22. svibnja, a na njemu će nastupati Coldplay, Damon Albarn, Haim, Idles, Jorja Smith, Kano, Michael Kiwanuka, Wolf Alice i Honey Dijon (naslovna fotografija).

Suorganizatorica Emily Eavis rekla je: “Nakon dva otkazivanja Glastonburyja, veliko nam je zadovoljstvo najaviti naš prvi online live stream koji će pokazati live nastupe snimljene diljem Worthy Farme i svim njenim znamenitostima, uključujući Piramidu i Stone Circle. Uključivat će razne artiste i izvođače koji su nam pružili ogromnu podršku pristavši sudjelovati u ovom događaju, pokazujući farmu kakvu do sad niste vidjeli. Nadamo se da će ovo dovesti malo Glastonburyja u vaše domove i da će nam se, makar na jednu noć, ljudi iz cijelog svijeta pridružiti na ovom zajedničkom putovanju kroz farmu!”
Petosatni događaj režirat će filmaš nominiran za Grammy, Paul Dugdale, emitirat će se u četiri vremenske zone, a ulaznice će koštati 20 funti.

Eavis je za The Guardian rekla i da je Glastonbury izgubio pet milijuna funta jer je otkazan prošle godine. Međutim, svi izvođači odrekli su se honorara, pa će se dodatni profit donirati festivalu i mnoštvu dobrotvornih organizacija koje Glastonbury podržava, uključujući Stagehand, inicijativu koja podržava radnike zaposlene na koncertima i live eventima a koji su zbog korone ostali bez posla.

Load the next article
Loading...
Loading...