Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Sve je spremno za Golden Horn Festival

Mjesto radnje je open air 585 Club u Bolu na Braču a festival otvara duo PEZNT

  • Mixmag Adria I Foto: Facebook
  • 28 July 2020
Sve je spremno za Golden Horn Festival

Slavili su ga i obožavali ga, divili mu se i borili se za njega. Vječita je inspiracija umjetnicima, a kroz povijest su mu pridavali razna značenja. Ono je postojano i savršeno jer je sve u njemu u savršenoj ravnoteži, a zbog svojih jedinstvenih obilježja oduvijek je privlačilo pažnju čovjeka. Ovo je priča o zlatu, metalu za sva vremena, koje se našlo u glavnoj ulozi novosezonskog programa, posebnog baš kao i mjesto koje predstavlja – 585 Club u Bolu na Braču, najavljuje pravu zlatnu party groznicu koja je pred nama, a u glavnim ulogama su se našli vodeći hrvatski DJ-evi.

Dovoljno je reći Zlatni rat i sve su oči svijeta uprte u ovo čudesno mjesto. A samo pet minuta dalje nalazi se klub koji je već stekao kultni status te epitet jednog od najljepših otvorenih klubova na Mediteranu. 585 oznaka je za zlato i savršenstvo ali je i ime mjesta koje donosi svježinu u noćnom životu, provodima i party doživljaju. Ova jedinstvena zlatna rapsodija priča sada već treću godinu zaredom neku novu klupsku priču te povezuje sva osjetila i otvara vrata u potpuno novo klupsko iskustvo.

Jedinstveni OPEN – AIR klub, vrhunski sound & light sustav, predivan eksterijer, gostovanja najvećih svjetskih DJ imena te svakodnevni mainstream house program, začinjen plesnim i scenskim performanceom, vrućim ljetnim noćima u Bolu daju novu dimenziju.

Ovaj vikend, točnije 1.8., kreće novo izdanje Golden Horn Festivala, otvara ga PEZNT, house duo svjetskog kalibra, a u sljedećih pet dana u Bol dolaze neki od naših najboljih DJ-eva.

Iz 585 Cluba pozivaju sve ljubitelje ljeta, odličnih mainstream i tech house programa i najbolje party atmosfere da dođu u Bol. Kompletan popis izvođača i datumi tematskih partija, pogledajte u nastavku a sve ostale informacije pronađite na Facebook i Instagram stranici kluba.

Load the next article
Loading...
Loading...