Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Pomozite psima i podržite dobru priču

Kroz Good Cause programe, No Balance kolektiv pomaže udrugama koje brinu o napuštenim i izgubljenim psima

  • Mixmag Adria I Foto: Doris Fatur
  • 15 August 2019
Pomozite psima i podržite dobru priču

Nakon što se krajem lipnja održao prvi Good Cause event na kojem su se skupljali i uspješno skupili novci za teško udomljive pse iz Udruge Rina, 17. kolovoza, u Art Parku Zagreb, održat će se drugo izdanje ovog dobrotvornog eventa. Kroz Good Cause programe, No Balance kolektiv želi pomoći udrugama koje svakodnevno brinu o napuštenim i izgubljenim psima po azilima ili privremenim smještajima te usput što više ljudi potaknuti na udomljavanje umjesto kupnje pasa.

Kako je glavni cilj iza Good Cause eventa da se svaki put pomogne drugoj udruzi, ovaj put će sav skupljeni iznos otići u “Smiješak za dom” - udrugu koja brine o psećoj kvaliteti života dok traje njihova potraga za novim domom. U tome im se može pomoći ubacivanjem novčanih donacija u jednu od kutija na samom eventu, a oni koji nisu u mogućnosti svratiti na Ribnjak, mogu posjetite web udruge i pomoći kroz druge brojne načine ili, još bolje - udomiti psa.

Kao i prošli put, Ribnjak će zahvaljujući Art Park ekipi biti odlično uređen s velikom ponudom cuge, dok će se partneri programa pobrinuti da i psi omaste brk. Osim poslastica, priprema se hrpa loptica za one aktivne, pune zdjelice za vodu i hranu te biorazgradive vrećice da se park održi čistim. Kako bi dobrotvoran event bio izvediv, primarnu ulogu igraju i partneri programa koji su prepoznali dobru priču te ju odlučili podržati kroz različite vrste donacija: Art Park Zagreb, Capa Pet Bistro, Mambo, PET CENTAR Hrvatska, Platinum Hrvatska, Vau torte, Ars kopija, Bijeli Čarobnjak, Kolding Caffe, Logobox, MegaMajice - Lateralus, naljepnice.hr i Print Centar.

Iza Good Cause programa stoji audio-vizualni kolektiv koji posljednje četiri godine uspješno organizira partyje po Zagrebu, tako da posjetitelje očekuje kvalitetno složen line up: FM, Jan Kinčl, Oberön i Sladoled. Ovdje možete doznati više o eventu.

Load the next article
Loading...
Loading...