Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Gorillaz objavljuju prošireni album “Song Machine” suradnji sa zvjezdanom listom suradnika

U prosincu će izvesti live show s pjesmama sa “Song Machine: Season 1 - Strange Timez”

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 14 September 2020
Gorillaz objavljuju prošireni album “Song Machine” suradnji sa zvjezdanom listom suradnika

Gorillaz su najavili objavu svojih suradnji na “Song Machineu”; album pod nazivom “Machine Machine: Season One - Strange Timez” izlazi 23. listopada. U najnovijoj epizodi “Song Machinea” Gorillaz su surađivali s Robertom Smithom na “Song Machine: Strange Timez“. Vidjet ćemo kako Gorillaz surađuju s brojnim različitim artistima iz raznih glazbenih žanrova.
Na “Song Machine: Season 1 - Strange Timez” albumu bit će 17 pjesama. Osim prethodnih suradnji kroz “Song Machine” sa artistima kao što su ScHoolboy Q, Octavian, Skepta i Tony Allen, Peter Hook i Georgia, slowthai i Slaves, te Fatoumata Diawara, na albumu će se naći i još neke nove suradnje. Na popisu suradnika su i Beck, Elton John, Kano, Leee John, Roxani Arias, St Vincent, 6LACK, CHAI, EARTHGANG, Goldlink, Joan As Police Woman, JPEGMAFIA, Moonchild Sanelly i Unknown Mortal Orchestra.

No, ni to nije sve, 12. i 13. prosinca Gorillaz će uživo izvesti show s pjesmama sa “Song Machine: Season 1 - Strange Timez” albuma. Nastup će se emitirati diljem svijeta, bit će dostupan u tri različite vremenske zone.

Za više informacija o “Song Machine Liveu”, kliknite ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...