Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Misteriozni producent opet intrigira javnost

Remiks verziju svog debi albuma “6 Feet Under”, GRAVEDGR je promovirao na - groblju

  • Mixmag Adria I Foto: Gravedgr press
  • 25 June 2020
Misteriozni producent opet intrigira javnost

Nakon što je u veljači na Carnageovom Heavyweight Recordsu objavio debi LP “6 feet Under”, GRAVEDGR, misteriozni DJ i producent koji se krije iza maske (i lopate) i koji je otkako se pojavio na sceni 2017. vrlo brzo osvojio javnost, nedavno je objavio i remiks verziju albuma.
“6 Feet Under” (Remixes) sadrži suradnje s brojnim artistima među kojima su Riot Ten, Lil Texas, KRISCHVN, SLUDGE, WARFACE, K Motionz i drugi. A da bi i dalje ostao vjeran svom imidžu, novi je album promovirao live streamom s - groblja. Na albumu se nalazi 17 remiksa, među kojima su i nove verzije hitova “KAMIKAZE”, “WARDOGZ” i “JESSE JAMES”

A tko je GRAVEDGR i odakle mu inspiracija za imidž - crna odjeća i maska za lice - malo je poznato osim informacije da mu je dnevni posao zaista posao grobara. Barem tako tvrdi njegov press release. Dakle, nakon što po danu kopa grobove, navečer radi na svom zvuku koji je zastrašujuć, težak ali i melodičan. Njegov debitantski singl “RAMPAGE” prikupio je gotovo 15 milijuna streamova samo na Spotifyju, a brzo su ga slijedili jednako nemilosrdni “JESSE JAMES”, “BE WARY” i “KAMIKAZE”. Nakon što je u veljači 2020. objavio svoj prvi studijski album “6 FEET UNDER”, GRAVEDGR je dodatno na sebe obratio pažnju zbog svog tvrdoglavog, očaravajućeg stila produkcije stvari poput “FICK DICH” i naslovnoj pjesmi albuma “6 FEET UNDER”. Pratite daljnja izdanja ovog misterioznog producenta!

Load the next article
Loading...
Loading...