Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Idući četvrtak kreće Defected Croatia 2022

Ovogodišnje izdanje održava se od 04. do 09. kolovoza

  • Mixmag Adria I Foto: Promo
  • 27 July 2022
Idući četvrtak kreće Defected Croatia 2022

U četvrtak, 04.kolovoza kreće Defected Croatia 2022.

Bob Sinclar, Carl Craig, Danny Tenaglia, Derrick Carter, Eats Everything, Honey Dijon, Kenny Dope, Mark Farina, Moodyman, Octave One, PEZNT, Roger Sanchez, Smokin Jo ili Todd Terry, samo su dio zvjezdanog glazbenog programa, od preko 80 imena koja vas, ovog kolovoza, očekuju u Tisnom, tijekom šest dana i sedam noći...

Centar festivalskih događaja je i ove godine The Garden Resort u Tisnom, uz klub Barbarellas's u Pirovcu i popularne boat partyje koji će isplovljavati dva puta dnevno. Osim toga, svakog će dana, u jutarnjim satima, na plaži biti organizirano vježbanje joge i masaža uz opuštajuću glazbu, nakon čega, zabava kreće već u ranim poslijepodnevnim satima, na četiri pozornice u The Gardenu, a završava after partyjima u klubu Barbarella's.

Poseban je naglasak na nepostojanje VIP ulaznica i lokacija, što svim posjetiteljima pruža mogućnost druženja i zabavljanja s najdražim DJ-ima i glazbenicima.

Kompletan program i raspored po danima i pozornicama možete preuzeti na LINKU.

U subotu, 06.kolovoza, klub Barbarella's na Defected Croatia festivalu, po prvi put preuzima ekipa iz Detroita, a na partyju naslovljenom Detroit loves Defected Croatia, nastupit će Carl Craig, Moodyman, Octave One, DJ Holographic, Dames Brown, Ash Lauryn i Rimarkable.

Za sve prijatelje i zaljubljenike house glazbe iz Hrvatske i regije (BiH, SRB, SLO, SMK i CG) u sustavu Entrio je dostupan posljednji kontingent od 100 ulaznica. Na ulazu u festival, ulaznica neće biti u prodaji, osim za Barbarella's, gdje će se ulaznice moći kupiti, svakog dana i na ulazu u klub, ovisno o popunjenosti...

Na našem Instagram profilu dijelimo dvije festivalske ulaznice...

Load the next article
Loading...
Loading...