Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Izložba 'History of House' opet se otvara u Velikoj Britaniji i na Ibizi

Nakon što je prošle godine prebačena online, vraća se opet uživo uz plan o širenju izložbe u SAD pa i šire

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 20 September 2021
Izložba 'History of House' opet se otvara u Velikoj Britaniji i na Ibizi

'History of House' umjetnika Daveyja Browna ponovno se pokreće u studenom, na brojnim novim lokacijama. Prošle godine izložba je trebala gostovati na čak 24 lokacije u Velikoj Britaniji te pet u inozemstvu, zbog korone je sve odgođeno. Ipak, prije dva tjedna opet je otvorena u Newcastle Racecourseu gdje ju je pogledalo 10.000 ljudi, iako su organizatori već zamolilili Browna da se vrati na punu turneju kako bi je pogledalo 60.000 ljudi.

Joss's nije poznato točno gdje će po Velikoj Briatniji gostovati, ali se zna da će se opet otvoriti i na Ibizi, u baru Mambo budući da je vlasnik Javier Anderson veliki obožavatelj, te će gostovati na Cipru i u SAD -u. Izložba će uključivati zbirku portreta nekih od najboljih svjetskih DJ -a od početka house glazbe do danas, kao što su Frankie Knuckles, Todd Terry, Pete Tong i Carl Cox.

Izložbu prati i poezija - naime, Brown je napisao niz pjesama o house sceni, čime se dodaje multimedijski pečat ovogodišnjem izdanju izložbe. Pjesme, slike i fotografije svakog dijela izložbe kombinirat će se s pričama i činjenicama o različitim klubovima i DJ -ima kako bi se formirala knjiga koju je sastavio Brown: nazvana i 'The History Of House'. Ova će knjiga biti objavljena u Newcastleu, Ibizi, Londonu i Glasgowu, a uz nju će svirati i DJ -evi.

Više o izložbi i radu Daveyja Browna možete saznati na njegovoj web stranici.

Load the next article
Loading...
Loading...