Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Jeff Mills istražuje "vid, zvuk i prostor" na novoj kompilaciji

Izdanje u tri dijela označava sljedeću fazu u njegovoj ‘The Director’s Cut’ seriji

  • Mixmag I Foto: Jacob Khrist
  • 31 July 2019
Jeff Mills istražuje "vid, zvuk i prostor" na novoj kompilaciji

Jeff Mills najavio je da će njegova nova kompilacija “Sight Sound and Space” biti objavljena 4. listopada i to putem njegovog labela Axis.

Kroz najnovije izdanje svoje ‘Director’s Cut’ serije Mills istražuje apstraktne koncepte u svojoj glazbi, poput odnosa vida i zvuka te prostranstva prostora, eksperimentirajući, između ostalog, sa zvučnim zapisima klasičnih znanstveno-fantastičnih filmova. To će mu ujedno biti i najnoviji album koji će istraživati svemir, a posljednji je već u pripremi i zvat će se Moon – The Area of Influence.

Jeff Mills ovako objašnjava “Sight Sound and Space”: “Ovdje je elektronička glazba zapravo - vodič. Svemir može, zbog svog gigantskog kontinuuma koji se odvojio od nas, djelovati prilično zastrašujuće, ali moramo se sjetiti da smo dio njega... Šireći svoje vidike, možemo istinski vidjeti i čuti što leži ispred i iza nas.”

Masivna kompilacija uključuje 42 stvari podijeljene na 3 CD-a s oznakom Sight, Sound i Space. Kompilacija će također sadržavati knjižicu na 50 stranica u kojoj Mills komentira i objašnjava priče iza svake stvari.

Load the next article
Loading...
Loading...