Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Jospeh Capriati zatvara sezonu open air partyja Future Scopea

Party će se održati ove subote, 9. listopada, na zagrebačkom Jarunu s početkom u 19h

  • Mixmag Adria I Foto: Facebook
  • 6 October 2021
Jospeh Capriati zatvara sezonu open air partyja Future Scopea

Future Scope team organizira zadnji ljetni open air party na zagrebačkom Jarunskom jezeru, uz karizmatičnog talijanskog DJ-a i producenta, Josepha Capriatija. Party se trebao održati u klubu Boogaloo, ali kako su radno vrijeme i kapacitet još uvijek ograničeni, 9. listopada očekuje nas intimno druženje sa Josephom Capriatijem u prekrasnom prirodnom okruženju na Jarunu pored skejt parka.

S obzirom na vremensku prognozu, organizatori su riješili šator u kojem će strujati ritmovi Josepha Capriatija, koji je nedavno objavio svoju novu stvar “Love Changed Me” u suradnji s Ericom Kupperom i Byronom Stingilyjem za poznati Redimension. Njegov LP “Metarmofosi” ove je godine dobio novo ruho u obliku remixeva za koje su se pobrinula istančana imena poput Gaetana Parisiana, Carl Coxa te Masters At Work.

Uz Capriatija, nastupa i neponovljivi Petar Dundov koji je ove godine postao vlasnik Ambasadorove nagrade za najbolje techno izdanje. Tijekom svoje karijere objavio je niz EP-ova, u suradnji s drugim izvodačima, ali i samostalno. Posljednji EP “Euklidia / Intiwatana” izašao mu je u svibnju za Sudbeat Music. Uz Dundova, stižu i rezidenti DJ Jock i Shipe, koji ovo ljeto pune line up-ove diljem Hrvatske, a osim toga i zajedno dijele pult u b2b setovima. Ovaj će put nastupati odvojeno te pružiti publici ono najbolje od njihovih glazbenih selekcija.

Party počinje u 19h, traje do 5 ujutro ulaznice su od 150 do 180 kuna a na Mixmagovom IG profilu možete ih i osvojiti!

Load the next article
Loading...
Loading...