Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Joseph Capriati pušten iz bolnice

“Vraćam se životu i glazbi” napisao je na Instagramu

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 9 February 2021
Joseph Capriati pušten iz bolnice

Joseph Capriati oporavio se od ranjavanja nožem i pušten je iz bolnice.
Talijanski DJ podijelio je vijest na svom Instagramu, napisavši: “Vraćam se životu i glazbi. Zauvijek zahvalan! Vidimo se uskoro”.

Capriati je završio u bolnici prošli mjesec nakon što ga je otac ranio nožem.
U tjednu nakon incidenta, Capriati je apelirao da se poštuje njegov otac i obitelj, rekavši “ni ja ni bilo tko od vas nemamo moć i dužnost suditi što se dogodilo" i “Opraštam svom ocu ludi čin i puno se molim za njega”.

Krajem siječnja otkrio je da je prebačen iz Caserte u bolnicu Monaldi u Napulju zbog komplikacija te da je podvrgnut višesatnoj operaciji.
“Spasili su mi život, po drugi put ... Već se osjećam puno bolje, operacija je prošla savršeno i za pet dana možda idem kući. Čeka me oporavak od nekoliko tjedana, ali stvarno vjerujem da je ova strašna noćna mora iza mene. Ovo pišem za sve ljude koji su mi bliski, koji su zabrinuti za moje zdravlje i koji pitaju za mene”, napisao je.

“Ništa se ne događa slučajno, Bog te testira kad se najmanje nadaš i moraš biti spreman na bilo što. Vratit ću se jači nego prije i obećajem da ću učiniti puno više, ali zaista, puno više za glazbu i za čovječanstvo dok god me snaga ne napusti. Vidimo se uskoro i hvala vam svima što mislite na mene. Nikad to neću zaboraviti.”

Load the next article
Loading...
Loading...