Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Ubodne rane Josepha Capriatia nisu “opasne po život”

Talijanski DJ hospitaliziran je nakon što ga je otac ranio nožem tijekom svađe

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 11 January 2021
Ubodne rane Josepha Capriatia nisu “opasne po život”

Ubodne rane Josepha Capriatija “nisu opasne po život”, stoji u kratkoj izjavi objavljenoj na njegovom Facebook pageu. Paralelno, agencija koja zastupa talijanskog DJ-a, također se oglasila na Facebooku kako bi zahvalila obožavateljima i kolegama iz industrije na njihovoj podršci Capriatiju te dodala: ”Uvjeravamo vas da Josephove ozljede nisu opasne po život i on vam svima šalje veliki i topli zagrljaj.”

Vi ringraziamo di cuore per l’affetto che ci state dimostrando. Fan, colleghi e amici. Ci teniamo a rassicurarvi che...

Posted by parallel on Saturday, 9 January 2021

Izjava je objavljena u subotu, manje od 24 sata nakon što je Capriati primljen u bolnicu u Caserti u Italiji, nakon što ga je otac izbo nožem u prsa tijekom svađe u njihovoj obiteljskoj kući.

Talijanski tisak također izvještava da se Capriatijevo stanje “polako popravlja”, navodeći kao izvor kirurški odjel bolnice Caserta gdje se Capriati liječi.

Capriatijev otac, koji inače ima 61 godinu, uhićen je zbog pokušaja ubojstva nakon što je svog sina izbo kuhinjskim nožem. Kako izvještavaju mediji, Joseph Capriati svađao se s majkom prije nego što je otac intervenirao. Navodi se i da je Capriati prvo udario oca nakon čega ga je on ubo nožem u prsa. Na mjestu događaja bio je i Josephov brat.

Piše se i da je ubod zahvatio Capriatijeva pluća te da je dobio transfuziju u bolnici kako bi se stanje stabiliziralo.

Load the next article
Loading...
Loading...