Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Legendarni njujorški klub Studio 54 pokrenuo svoj label

Prvo izdanje je kompilacija s reworkovima hitova iz najboljih dana kluba

  • Mixmag I Foto: Instagram
  • 15 May 2020
Legendarni njujorški klub Studio 54 pokrenuo svoj label

Pokrenut je novi label pod nazivom Studio 54 Music, službeno povezan s najozloglašenijim njujorškim klubom, Studio 54. Prvo izdanje im je kompilacijski EP “Night Magic Vol. 1” .

Studio 54 postao je poznat po svojim razuzdanim partyjima i gostima s A liste, kao što su Michael Jackson, Diana Ross i David Bowie, kasnih 1970-ih; do danas slovi kao jedan od najluđih klubova ikada. Cilj labela je suvremenoj publici dočarati okus neodoljivog duha disco ere, istovremeno prateći puls moderne plesne glazbe.

Kompilacijski EP sadrži nove, fresh verzije klasičnih disco himni kao što su “Got to Have Loving” (Don Ray), “At Midnight” (T-Connection), “Lovin' Is Really My Game” (Brainstorm) i “Souvenirs” (Voyage).

Izdanje su producirali šef Razor-N-Tapea, JKriv i Morgan Wiley, koji svira u disco-grupi Midnight Magic i koji je radio s bendovima iz DFA Recordsa kao što su LCD Soundsystem i Hercules & Love Affair. Za vokale su zaduženi Tom Bowes, Nicki B, Adeline i RickExpress.

Govoreći o stvari “Lovin' Is Really My Game”, JKriv je rekao: “Izvorna verzija ove stvari koju potpisuju Brainstorm, zapravo je više klasična R&B / soul glazba nego disco, i ima tempo od skoro 140bpm. Znali smo da je moramo usporiti, ali svejedno zadržati svu tu vatrenu energiju, pa smo joj podarili zvuk u “Sylvester stilu”, s nabrijanim visokim tonovima i ponavljajućim drum beatom. Violina Jonnyja Dinklagea zaista je dodala magiju produkciji Adelin vokal naprosto ubija!”

Studio 54 Music također će uskoro lansirati merch liniju s bomber jaknama, posebnim cropped majicama i još mnogo toga.

Poslušajte novu verziju “Lovin' Is Really My Game” u nastavku.

Load the next article
Loading...
Loading...