Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Pionir drum'n'bassa Krust objavljuje album nakon 14 godina pauze

“The Edge Of Everything” izlazi u studenom na labelu Crosstown Rebels

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 15 September 2020
Pionir drum'n'bassa Krust objavljuje album nakon 14 godina pauze

Krust objavljuje novi album nazvan “The Edge Of Everything” na labelu Crosstown Rebels, 6. studenog. Bit će to prvi pravi album ovog bristolskog drum 'n' bass pionira u 14 godina - zadnji album, “Hidden Knowledge” izašao je 2006. godine. EP-jeve je doduše objavljivao, zadnji, The Fundamentalist EP, je objavio u srpnju za Tempo Records.
Godine 2008. Krust se malo povukao iz glazbenog svijeta, odvojivši neko vrijeme da preispita svoje filozofske, mentalne i kreativne procese, formirajući pristup koji sada opisuje kao “80% psihologije i 20% mehanike, kako bi težio autentično jedinstvenoj i originalnoj glazbi“.
Kao inspiraciju za novi album navodi Hegala, Christophera Nolana, Martina Scorsesea i Kabalu, a u bilješkama o albumu ga opisuje kao “prvenstveno eskapističku bajku” koja također ima “praktičnu poruku za pomoć kreativnosti i globalnom društvu”.
Također je izjavio: “Koliko god se mi bunili i opirali, idemo u novi svijet, sviđalo se to nama ili ne. Neki ljudi oklijevaju učiniti nešto drugačije, ali ja guram naprijed kako bih pokazao svoje mogućnosti. Ne trebamo se bojati. Moramo prihvatiti promjene, nositi se sa životom na nov način i pronaći različite pristupe. Nalazimo se na raskršću i nema povratka”, objasnio. “Isto je s određenim glazbenim scenama i stilovima za koje se glazbenici ne bi trebali držati kao pijan plota”, dodaje Krust: “Ne bismo trebali pokušavati zadržati status quo; sad ga ionako više nema! Moramo riskirati. Želimo li novo i prekrasno, ili više onog istog?”
Poslušajte 12-minutnu naslovnu stvar “Constructive Ambiguity” a ako želite album, naručite ga ovdje.

Popis pjesama:

1. 'Hegel Dialectic'
2. 'Constructive Ambiguity'
3. 'Krust - Negative Returns'
4. 'Antigravity Love'
5. 'The Dust Fell Off'
6. 'Known Truths'
7. 'Deep Fields Of Liars'
8. 'Keter The Heavenly'
9. 'It's A Lot'
10. 'Space Oddity'
11. 'Only God Can Tell'

Load the next article
Loading...
Loading...