Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Laurent Garnier priprema posebno izdanje povodom 25 godina fabrica

EP sa četiri stvari očekuje se 29. studenog

  • Mixmag Adria/Promo
  • 8 October 2024
Laurent Garnier priprema posebno izdanje povodom 25 godina fabrica

Napokon se i Laurent Garnier pridružuje ‘fabric presents’ mix seriji. Priprema se već godinu dana a povod je proslava 25 revolucionarnih godina fabrica. Oboje su stvorili desetljeća transformativnih iskustava za tisuće rejvera, a francuski producent često naglašava koliko cijeni doprinos fabrica glazbi kroz promjenu zvukova i stilova, uporno se razvijajući.

A evo što iz fabrica kažu o suradnji: 'Nakon što već 20 godina biramo artiste za snimanje naših fabric, FABRICLIVE i trenutnih 'fabric presents' mikseva, složili smo listu artista kojima se divimo a koji još uvijek nisu snimili miks za fabric. Uvjet je bio da je karijera tog artista usklađena s našim klubom, kako kroz godine trajanja tako i kroz glazbene generacijske promjene koje smo svi prošli, kako bi se najbolje uklopio u našu posebnu seriju povodom 25 godina fabrica. Laurent se istaknuo, prvi put je nastupao u fabricu 2002. godine i uvijek se rado vraćao'.

'fabric presents Laurent Garnier' ne samo da će odati počast široko obožavanom klubu, već će prikazati i majstorstvo žanrova i raznolikosti ovog genija. Očekuje se 29. studenoga, na CD-u i na vinilu, a izdanje će također sadržavati i ekskluzivni EP s četiri nove stvari.

Load the next article
Loading...
Loading...