Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Postanite vlasnik limitiranog izdanja PEZNT vinila “Paid In Full”

Izdanje dolazi u dvije verzije, obje su ručno numerirane i obje su tiskane na 2x180g vinilu kako bi kvaliteta zvuka bila vrhunska

  • Mixmag Adria I Foto: PEZNT press
  • 3 April 2020
Postanite vlasnik limitiranog izdanja PEZNT vinila “Paid In Full”

House dvojac PEZNT, iznimno produktivan glazbeni duo koji se sastoji od Blacksoula i Mark de Linea krajem prošle godine je objavio hvaljeni album “Paid In Full” a od danas je taj album dostupan i u posebnom, limitiranom izdanju na vinilu. Izdanje dolazi u dvije verzije, obje su ručno numerirane i obje su tiskane na 2x180g vinilu kako bi kvaliteta zvuka bila vrhunska. Izdanje je jako limitirano, 200 x 2LP Crni i 300 x 2LP Crveno/plava verzija. A evo što o izdanju kaže Blacksoul, idejni pokretač PEZNT-a:

“Došao je i taj dan. Znam da nije trenutak ali morate razumjeti da je ovo nama jedini izvor prihoda i da od toga živimo i mi i naš tim i artisti koji su sudjelovali na kompozicijama. Ploča našeg novog albuma je u Zagreb stigla točno dan prije objave vijesti da smo i mi u karanteni i sada, nakon više od tri tjedna čekanja, ipak smo se u dogovoru s našim PDV distributerom odlučili na prodaju iste. Ako volite našu glazbu i ako ste ikad poželjeli je podržati, mislim da je sada idealna prilika jer možete postati vlasnik ovog vizualno predivnog primjerka PEZNT "Paid In Full" albuma.”

Za omot je zaslužan marvelovac Dalibor Talajic a obojao ga je Nikola Čižmešija; obje verzije mogu se pronaći po vrlo atraktivnim early-bird cijenama - ovdje. Uz to, Blacksoul poručuje:

“Svatko tko kupi ovu ploču i pošalje mi poruku sa dokazom kupnje na [email protected] dobiti će besplatno u trajno vlasništvo extended-proširenu verziju albuma u digitalnom obliku.”

Valja napomenuti da PDV ekipa po dogovoru raznosi ploče po Zagrebu na vašu adresu ako ste u zoni dostave, a ujedno kod njih možete naručiti i veliki izbor piva i raznih ludorija ali više o tome na njihovim stranicama.

Load the next article
Loading...
Loading...