Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Danas kreće osmo izdanje MAKK-a

Ovogodišnja Međunarodna autorska kreativna konferencija može se pratiti online i putem TV-a

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 23 November 2020
Danas kreće osmo izdanje MAKK-a

Danas kreće osmo izdanje Međunarodne autorske kreativne konferencije MAKK, koje će se ove godine, od ponedjeljka 23. do petka 27. studenoga, moći pratiti na velikim i malim online i televizijskim ekranima.
Online MAKK u 5 dana donosi najzanimljivije poglede na stanje kulturne i kreativne industrije te izazove koje donosi “novo normalno”. Trebaju li glazbenici tražiti novi posao? Koliko im – i do kada - mogu pomoći državne institucije i njihove udruge? Zaboravlja li publika kakav je osjećaj koncerta uživo i koliko će joj trebati da se vrati, jednom kad to bude moguće? Među govornicima će se naći, među ostalima, i legendarni autor, glazbenik i osnivač ABBA-e Björn Ulvaeus, Skye Edwards iz britanskog benda Morcheeba, Brane Jakubović iz Dubioze Kolektiva te Damir Urban. Održat će se i nekoliko panela a nastupat će Irena Žilić, Nika Turković, Z++, Pocket Palma i Matija Cvek.
Sve to moći će se pratiti bez prethodne prijave i potpuno besplatno putem YouTube kanala HDS ZAMP-a svakog dana točno od 11 sati. Streaming konferencije bit će dostupne i na Facebook stranicama MAKK-a i Hrvatskog društva skladatelja. Organizatori posebno najavljuju da je MAKK, po prvi put, ove godine moguće pratiti i na HTV3 u terminima: ponedjeljak i utorak od 19.000 sati; srijeda, četvrtak i petak od 18:50.
Sve aktualnosti i raspored 8. online MAKK-a mogu se pronaći na na web stranici.

Load the next article
Loading...
Loading...