Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Martinska najavljuje bogatu sezonu

Kroz srpanj i kolovoz 2020. godine održat će se šest festivala

  • Mixmag Adria I Foto: Tomislav Sporiš/Pozitivan Ritam
  • 15 June 2020
Martinska najavljuje bogatu sezonu

Zajedničkim snagama i unatoč nemogućoj situaciji epidemije Martinska, festivalska destinacija koja je oživjela prošlo ljeto u srcu Dalmacije, u Šibeniku i ovo će ljeto biti epicentar dobre glazbe i jedinstvene atmosfere na obali Jadrana. Druga sezona Martinske održat će se kroz srpanj i kolovoz 2020. godine, a unutar ta dva mjeseca održat će se šest festivala i događanja. Sezonu 2020. otvara 18. izdanje Seasplash festivala koje će se održati od 16. do 19. srpnja, nakon toga slijedi ŠI gitarijada 25. srpnja, Slurp! festival koji će se prvi put održati van Pule od 31. srpnja do 1. kolovoza, Membrain festival koji je na redu 7. i 8. kolovoza, Blast fest od 14. do 18. kolovoza i sve zatvara Martinska Punk festival 21. i 22. kolovoza.

Sva događanja će uskoro najaviti detaljne sadržaje, kao i Pločnik koji će potpomagati dnevne programe svojim konceptom kreativnog huba, koji trenutno važi za jedan od epicentara nezavisne kulture u Zagrebu.

Prisjetimo se, prva sezona Martinske, čarobnog rta koji se nalazi na početku šibenskog kanala, privukla je preko 15 tisuća posjetitelja za vrijeme šest festivala i jednog jednodnevnog događanja, uz zamjetan porast inozemnih gostiju te povećanje broja posjetitelja na svim pojedinačnim događanjima. Uz koordinaciju Pozitivnog ritma kao voditelja projekta Martinska, očišćen je prostor nekadašnjeg kampa, koji je zadnji put bio u funkciji 1989., te je pripremljen prostor za kampiranje publike kao i niz drugih sadržaja; pozornice, ugostiteljski objekti, dućan merchandisea, štandovi s hranom.

Load the next article
Loading...
Loading...