Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

DJ i producent Michael Canitrot izvest će jedinstveni show na Eiffelovom tornju

Dana 27. prosinca 2023., na godišnjicu smrti Gustavea Eiffela, odvit će se poseban koncert koji će biti emitiran na francuskoj televiziji i na društvenim mrežama

  • Mixmag Adria/Press
  • 22 December 2023
DJ i producent Michael Canitrot izvest će jedinstveni show na Eiffelovom tornju

Povodom stote obljetnice smrti Gustavea Eiffela, Eiffelov toranj pozvao je francuskog DJ-a i producenta Michaela Canitrota, tvorca projekta Monumental Tour, za vrlo zanimljivu umjetničku suradnju kako bi ponovno otkrili kultni spomenik kroz jedinstvenu fuziju baštine, elektronske glazbe, rasvjeta i izvedbe. Dana 27. prosinca 2023., na godišnjicu smrti Gustavea Eiffela, odvit će se poseban koncert (koji nije otvoren za javnost) a koji će biti emitiran na francuskoj televiziji i na društvenim mrežama.

Koncept Monumental Tour je turneja koja kroz vizualne koncerte spaja elektroničku glazbu, baštinu i digitalnu umjetnost, uspostavljajući mostove između prošlosti i budućnosti kako bi se ponudila suvremena vizija naših spomenika. Cilj je demokratizirati elektroničku glazbu predstavljajući je na nekonvencionalnim lokacijama. Podržan od Institut de Francea kao i od strane Francuske nacionalne komisije za UNESCO, ovaj projekt je također dobio priznanje od opatija Mont Saint-Michel i Palais Royal, među ostalim.

Tijekom ovog nastupa očekuje se da će Michael Canitrot predstaviti očaravajući DJ set koji se prepliće između melodičnog techna i progresivnog housea, i naravno ističući svoju novu pjesmu 'Change', stvorenu u suradnji s legendom house glazbe, Rolandom Clarkom, a koju možete provjeriti OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...