Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Ministry of Sound najavio otvaranje uz šest tjedana partyja

Prvi party je na rasporedu 25. lipnja

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 31 March 2021
Ministry of Sound najavio otvaranje uz šest tjedana partyja

Ministry of Sound najavio je otvaranje i to kroz šest tjedana partyja. S prvim kreću 25. lipnja, a trajat će od 22:00 do 06:00 svakog petka i subote do 31. srpnja.

Na Instagramu kluba stoji: “Naših šest tjedana otvorenja proslavit ćemo uz UK sound s dodatnim naglaskom na domaće superzvijezde.” Uz to, naweb stranici kluba dodatno piše: “Zajedno smo prevalili dug, predug put i napokon možemo vijdeti svjetlo na kraju tunela. Očistite plesne cipele, nazovite prijatelje, otkažite pretplatu na Zoom i neka nikad više ne govorimo o kvizovima, banana breadu ili Joeu Wicksu! Ljeto je 2021. i vrijeme je za JEBENI PARTY! Line up se upravo finalizira i otkrit ćemo vam ga čim prije. Trenutno je sve što trebate znati: petak 25. i subota 26. lipnja, 22:00 - 6:00, dovedite svoju ekipu, mi ćemo obaviti ostalo. Idemo!”

Ulaznice su krenule u prodaju i mogu se kupiti na web stranici kluba. Cijena early birds ulaznica je 14 funti. Ukoliko dođe do novih vladinih restrikcija pa partyje bude nemoguće održati, kupci će moći dobiti potpuni povrat novca ili će moći prebaciti ulaznice za drugi datum.

Load the next article
Loading...
Loading...