Menu
Home Novosti Menu
Moda

Trend: Resice za kosu

Možda čudan trend, ali resice poput onih kojima kitite bor za blagdane, možete iskoristiti i kao modni detalj

  • Roberta Novosel I Foto: Instagram
  • 4 September 2019
Trend: Resice za kosu

U prošlome članku dali smo vam ideju kako iskoristiti tetovaže kao ukras za kosu, a sada je došao red na resice. Možda čudan trend, ali resice koje koristite kao ukras za bor u božićno vrijeme, možete upotrijebiti i kao modni detalj na vašoj kosi

Doduše, resice za kosu su ipak malo drugačije pošto je za stavljanje istih potrebna visoka temperatura koju moraju izdržati kako se ne bi zapalile. Resice možete kupiti vrlo povoljno na klasičnim stranicama poput eBaya, Amazona i sličnih stranica, što znači da za ovaj trend ne trebate ulagati puno novca. Resice su idealne za festivale, ali i za klubove a dolaze u raznim bojama koje možete kombinirati po želji.

A kako ih staviti? Prvo trebate dobro raščešljati kosu, ukosnicama razdvojiti pramenove i potom uzeti sitni pramen, resicu te ju provucite kroz kosu i zalijepite lijepilom koje se koristi za ekstenzije. Tako napravite po više pramenova kroz cijelu kosu a kad to završite, cijelu kosu ispeglate i pročešljate kako bi se sve stopilo i izgledalo prirodnije. Nije napadno, a opet vrlo efektno, može li bolje od toga?

Ovaj postupak ne zahtijeva puno preparata ni vremena, a dobit ćete frizuru s kojom ćete naglasiti sjaj vaše kose.

Load the next article
Loading...
Loading...